D.E.B.S. (2004)

geregisseerd door
Angela Robinsonmet
Sara Foster,
Jordana Brewster en
Devon AokiAmy, Dominique, Max and Janet zijn zeer jonge maar vooral zeer sexy D.E.B.S oftewel 'special agents', die 'undercover' werken voor de regering. Regelmatig wordt een beroep gedaan op de meiden om de wereld te verlossen van menige snoodaard. In schooluniformen, trekt het dappere viertal ten strijde.
Tijdens één van hun missies gaat het echter mis; Amy wordt gegijzeld door juwelendief Lucy Diamond. Terwijl de andere D.E.B.S. denken dat Amy in gevaar is en zich op een reddingsplan beramen, wordt Amy volslagen verliefd op haar voormalige vijand Lucy. Zal Amy de D.E.B.S vaarwel zeggen om met Lucy de horizon tegemoet te gaan? Of zal ze de liefde van haar leven aan zich voor bij laten gaan vanwege haar roeping om de wereld van slechteriken te ontdoen?
2,5
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2007, 18:47 uurzo flauw dat t weer grappig wordt
nicj
[permalink] geplaatst op 2 oktober 2007, 21:25 uurheerlijke feel good movie

3.5
3,0
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 14:16 uurleuk voor een keertje
Tuurlijk het haalt het noch qua film noch qua dames bij Charlie's Angels. Ook is er geen echte actie, en geen echte komedie(!)
Maar voor hersenloos wegkijken een keertje best te doen.
Niet te veel van verwachten, niet kritisch kijken, dan is ie best vermakelijk

1,0
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 0:18 uurTsjonge tsjonge, dit leek me op een of andere manier wel grappig. Iets wat in de buurt kon komen van Charlie's Angels en D.O.A. Blijkbaar is dat de makers niet gelukt, en werd het niet meer dan een zeer slechte kopie van Totally Spies, maar dan lesbisch.
De regie is zeer slecht, de actrices hebben totaal geen screen presence (vooral Devon Aoki, die ik normaal wel leuk vindt, is verschrikkelijk met haar nep Franse accent), en de green screen die gebruikt wordt doet pijn aan mijn ogen.
Is er dan nog wel iets goed aan deze film? Ja hoor! De soundtrack is erg lekker, en het was tof om Another Girl, Another Planet weer eens in een film te horen. En ja, de korte rokjes van de meiden zien er ook erg lekker uit. Maar behalve dat is de film tenenkrommend slecht.
2,5
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 9:50 uurTe slecht voor woorden ..en toch bleef ik kijken en had ik niet de neiging om weg te zappen....Merkwaardig.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2010, 15:23 uurgemaster schreef:
Elke film met een lesbische relatie tussen look-a-likes van Demi Moore en de presentatrice van Lingo kan mijn goedkeuring krijgen. Als het nummer 'Temptation' van New Order dan ook nog eens in de film voorkomt kan ik er zelfs 3 magere sterretjes uitpersen.
Perfecte verwoording!!!
[permalink] geplaatst op 23 september 2010, 16:35 uurIk vond de chemistry tussen die 2 erg mooi om te zien!
en zulke films hoeven bij mij ook niet uitmunted te zijn, ik vind het heerlijk om naar dit soort films te kijken, lekkere fantasie en als de chemie maar goed zit, kijk ik er graag na

en tja die 2 meiden zijn echt het bekijken wel waard... haha
1,0
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2010, 21:36 uurAls doorgewinterde padvinder had ik niet eens hoeven kijken voor de afloop: 1.00 (1.20)
En toen werd speurneus De Cock ineens brutesk verstoort door een product genaamd Debs. Al na een paar minuten dacht ik met weemoed terug aan hoe Buitendam zenuwachtig zijn kantoortje uitstormt en rechercheur Vledder de zoveelste onmogelijke opmerking maakt. Toch gaan ook twaalf seizoenen Appie Baantjer achtereen je niet in de koude kleren ziten en dus was het tijd voor een break; een stuk of wat filmlintjes uit Hollywood, te beginnen met deze. Zoals vanouds kom ik niet veel verder dan de belabberde acteerprestaties, dramatisch montagewerk en een onthutsend slap script; en dus zijn we weer meteen met de beide beentjes op Amerikaanse bodem neergekomen. Gelukkig voor Debs neemt men het allemaal met een korreltje zout, hetgeen relativeert. Nee, dan blijkt maar weer dat er toch niet zo heel veel mis is met Baantjer; van eigen bodem nogwel.
[586/623]
[permalink] geplaatst op 3 november 2010, 17:33 uureven denken... dit is een kinderfilm met een zooi potten erin?
2,5
[permalink] geplaatst op 20 januari 2011, 21:27 uurgeen actie, geen komedie. Eigenlijk een aftreksel van Charly's Angels welke zich vormt naar een lesbische film.
Inderdaad werd al de comment gemaakt dat jongens deze nog leuk vinden, welke ik kan onderstrepen.
Kijkt wel weg ondanks dat het eigenlijk een flopfilm is.
dominion
[permalink] geplaatst op 9 februari 2011, 20:56 uurGigantisch flauw.
Dit was echt troep die een veel te hoog gemiddelde heeft.
Het enige wat nog leuk was was het lesbische gedoe en de meiden.
Lijkt heel erg op Charlie's Angels alleen is die 10 keer leuker.
Heb me hier van begin tot eind aan geërgerd en dit was ook echt duidelijk een B-film.
Acteerwerk en Special Effects zijn gigantisch slecht en de humor slaat ook helemaal niet goed aan.
Soms kan heel erg flauw wel leuk zijn maar dit was juist er storend.
Zoals van duijn zegt dat het een kinderfilm met potten is klopt helemaal.
Doe mij maar een film als Charlie's Angels.
De tekenfilm serie Totally Spies is zelfs nog serieuzer en een stuk leuker.
[permalink] geplaatst op 19 februari 2011, 0:37 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenD.E.B.S. zijn crime-fighting hotties in schooluniformpjes. Een grote neppe Charlie's Angels-aftreksel, zowaar een gay-film met lesbische sensuele actie, voor wat het waard is, want het blijft bij een teder mondkusje en betrapt worden onder de lakens.
Eerlijk waar dit is zo bijzonder slecht. Rommel. De symboliek van de schooluniformpjes beperkt zich tot de wellust van pubers, Devon Aoki speelt met een Frans accent dat te nep is alsof ze het met een walnoot in haar mond uitspreekt, het vriendje laat over zich heen lopen alsof het een voetveeg is, de wapens komen van de 50%-magazijndump van Bart Smit, de gesprekken gaan langs elkaar heen (vooral in een beginscene in de auto en ze elkaar 2, 3x geeneens verstaan), het publiek wordt voor aap gezien als niets onderbouwd wordt, bijvoorbeeld als Lucy Diamond besluit Australië te laten zinken (,,Because I just hate 'em" is de motivatie) met een nepkanon dat voor een goedkoop kermisdecor door moet gaan, martial arts ontbreken, glasstukjes zijn diamanten met een sfx-glans, een plan 'ingewikkeld' noemen maar dan door de voordeur heenlopen, een huis 'scannen' op zijn structuur gebaseerd op…niets.., de voornaamste kwaliteit van de D.E.B.S. zijn de pruillippen voor orale bevrediging, plothole: als ze ternauwernood onder een booby-trap komen in een dichte kluis lopen ze door een Hans Klok-act de eerstvolgende scene vrij rond, de 'zebra-pad' alarm-signalering in de D.E.B.S. tuin is ronduit belachelijk als Lucy met een simpele hink-stap-sprong eroverheen komt.
Werkelijk waar de lijst van missers, blunders en alles wat afbraak doet aan het fenomeen film is eindeloos. En ermee wegkomen dat het satire en parodie is. Nonens. Te vermijden ten aller tijden. Absoluut de slechtste film aller tijden, voer voor vieze oude mannetjes en een verdwaalde puber die dit nog leuk vindt. Als er in Hollywood groen licht wordt gegeven voor het uitzenden van deze rommel dan trekt zelfs mijn basisschoolviering 'Flodder' bekijks. De VHS kunnen ze verwachten.
1,0
[permalink] geplaatst op 22 februari 2011, 22:28 uurGeen actie ? geen komedie ? En het enige wat overbleef was een zielig slap liefdes verhaaltje.
dominion
[permalink] geplaatst op 22 februari 2011, 22:29 uurEen lesbisch liefdes verhaaltje

[permalink] geplaatst op 22 februari 2011, 22:30 uurdominion schreef:
Gigantisch flauw.
De tekenfilm serie Totally Spies is zelfs nog serieuzer en een stuk leuker.
Haha lol inderdaad ! ! !

2,0
[permalink] geplaatst op 23 februari 2011, 1:56 uurZeker pluspunt van sommige vrouwen in deze film en dan met name Jordana Brewster

Wel aardig filmpje en af en toe ook wel grappig maar niet meer als dat.
3,5
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2011, 22:31 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen3,5 lijkt ontzettend veel voor dit hersenloos filmpje.
Toegegeven, hij is bij momenten zooo flauw dat ie grappig wordt (en dat ik ook bijgevolg strijk lig

) en de zogenaamde 'actie' is zo nep als wat. Toch kijkt hij snel weg en hou ik er een goed gevoel aan over.
Ik moet wel toegeven dat ik een zwak heb voor Jordana Brewster, maar ik denk niet dat ik de enige ben.

Bovendien is het een verademing om eens een
lesbische film te zien met een happy end aangezien de meesten de neiging hebben dramatisch af te lopen.
Ik denk dat de makers de film zelf ook niet serieus namen, dus doe ik dat zeker niet