Out Cold (2001)

Brendan Malloy en
Emmett Malloymet
Jason London,
Lee Majors en
Willie GarsonRick is de leider van een groep feestende snowboarders op Bull Mountain, Alaska, wiens levens voor goed veranderen wanneer de landeigenaar John Majors ter plekke arriveert. Hij is van plan om de eigenaar uit te kopen en van Bull Mountain een touristisch themapark te maken. Ondertussen krijgt Rick te maken met de dochter van Major, Anna, die de liefde van zijn leven was en hem jaren geleden in de steek liet.
[permalink] geplaatst op 18 mei 2002, 15:54 uurwel redelijk te kijken
nogal flauw, maar er zaten wel een paar komische momentjes in
2,5 *
[permalink] geplaatst op 20 mei 2003, 22:28 uurbehoorlijk flauw vond ik m
en na extreme ops (klote film) ga ik nooit weer een sneeuwbord film kijken.
word niet goed van het jeugdige amerikanse stoere fuck shit mentaliteit.
[permalink] geplaatst op 11 juni 2003, 12:27 uurVeel grappige momenten en uiteindelijk zeker beter dan ik had verwacht.
2.0/5.0
2,5
[permalink] geplaatst op 11 februari 2004, 0:28 uurExtreem dunne verhaallijn wordt nog enigzins opgetild door soms erg leuke grappen. Verwacht geen hoogstandje, maar in elk geval niet zo flauw als de standaard screwball
2,5 *
MaTtIeBoY
[permalink] geplaatst op 17 februari 2004, 14:39 uurInderdaad. De film is geen topper in het genre, maar ook niet slecht. 2,5 ster
1,0
[permalink] geplaatst op 6 juni 2004, 10:57 uurFlauw inderdaad!
Eén goed grapje, maar vraag me niet welk. (Zo goed was ze nu ook weer niet.)
Toch nog redelijk geacteerd.
1* is zelfs meer dan voldoende.
2,0
[permalink] geplaatst op 6 juni 2004, 11:13 uurDe poster zegt genoeg, soms leuk, vaak flauw
5,0
[permalink] geplaatst op 15 januari 2005, 2:59 uurkijken is wel de moeite waard. Het is wel een grappige film
3,0
[permalink] geplaatst op 15 februari 2005, 2:37 uurAls snowboardfreak kon de film me wel bekoren. Toch inderdaad flinterdun, maar paar goeie grappen. ( Wakker worden in een spinnende auto achter t stuur, LMAO!). ***
2,0
[permalink] geplaatst op 22 februari 2005, 22:10 uurBeetje een flauwe komedie met hier en daar toch wat grappige momenten.
Zach Galifianakis zet overigens wel een leuke rol neer.
2*.
2,0
[permalink] geplaatst op 23 februari 2005, 20:16 uurIk was gisteren loeimoe, en dan is zo'n film heerlijk om naar te kijken. Er word niet van je verwacht dat je nadenkt, dus verstand op 0 en kijken maar.
kArIzMa_TuRk
[permalink] geplaatst op 23 mei 2006, 22:52 uurhet hele film was opzicht wel saai..
Maar door 2 dingen krijgt dit film van mij een 2,5*

¹e - die grap in die auto toen die man wakker werd

en ²e - Die blonde Chick

3,0
[permalink] geplaatst op 1 januari 2007, 16:58 uurwel een hele vermakelijke en grappige onzin-komedie.
zaten hele leuke stukjes is.
met de sexy Victoria Silvstedt.opzich niet zo'n hele bekende film, maar ik vond 'm erg leuk.
vanavond op tv, weer kijken misschien
2.5 vind ik te weinig aangezien ik erg gelachen heb.,
4,5
[permalink] geplaatst op 2 januari 2007, 20:19 uurvond het leuke film, ook nog erg leuke grappen,
en hou wel van dit soort films maar ja ken er niet zo veel,
maar ja toch 4,5 voor mij voor de leuke humor
1,5
[permalink] geplaatst op 14 januari 2008, 16:35 uurEnorm flauwe film. Er zat helemaal geen vaart in ondanks de "coole" snowboardscènes. Juist op het einde werd het iets beter, waardoor ik toch een half sterretje meer kan geven dan ik aan bio-dome gedaan heb.
Voor kinderen zit er teveel seks en drank in (niet verantwoord om je kindjes er naar te laten kijken

), voor tieners (14-15 jaar) is het misschien een beetje grappig, maar eens je ouder bent is het op enkele scènes na totaal niet grappig. Afknapper wat mij betreft.
1,0
[permalink] geplaatst op 16 januari 2008, 18:10 uurNiet heel grappig, en geen heel boeiend verhaal... *1
3,0
[permalink] geplaatst op 24 januari 2008, 3:34 uurPig Pen: Seize the......Carp! geweldig!
lekkere melige regenachtige zondagmiddag wegkijk film
3* omdat ik hem WEL grappig vind!
[permalink] geplaatst op 24 januari 2008, 21:05 uurok die grap met de auto was wel heel grappig... maar de rest beetje jammer...
[permalink] geplaatst op 24 januari 2008, 22:25 uurnou moet ik toch een beetje bijdraaien, aan het einde werd ie een stuk beter (nog geen topper maar toch) vooruit dan twee sterren
3,5
[permalink] geplaatst op 25 januari 2008, 15:24 uurhaha ik vond het wel een goede film. vooral die grap met de auto was indd erg leuk.
3,0
[permalink] geplaatst op 26 januari 2008, 9:06 uurSoms wat flauw en cliche, maar de uiterst leuke personages maken heel veel goed. Erg vermakelijk voor een keertje.
[permalink] geplaatst op 3 december 2008, 16:57 uurGewoon een goede komedie

!
5,0
[permalink] geplaatst op 10 december 2008, 21:14 uurIK heb heel heel hard gelachen. Echt een goeie komedie
4,0
[permalink] geplaatst op 5 februari 2009, 18:09 uurHad niet verwacht dat ik deze film zo leuk zou vinden. Wist ook niet echt wat ik kon verwachten maar er zitten toch een aantal erg droge grappen in. Personages zijn ook geweldig.
Erg leuke film dit dus!
3,0
[permalink] geplaatst op 12 juli 2009, 18:39 uurIk vond hem best tegenvallen. Gelukkig is a.j cook een leuke meid om te zien. En er zaten wel een paar grappige stukjes tussen. 3 sterren
4,0
[permalink] geplaatst op 8 september 2009, 23:40 uurIk vond hem heel vermakelijk, lekker veel auwehoeren. Kijkt lekker weg en zo ben je zo een paar uur verder
3,0
[permalink] geplaatst op 19 mei 2010, 18:07 uurFlauw, niet goed, maar toch een aantal leuke momenten - met soortgelijke grappen die ik bij mijn vrienden uithaal en zij bij mij, en dat is best leuk.