134.880 gebruikers | 85.674 films | 31.041 regisseurs | 3.507.039 berichten | 4.928.253 stemmen

locatie: Films » Joey (1985) » Info

Sciencefiction / Fantasy
98 minuten

geregisseerd door Roland Emmerich
met Joshua Morrell, Axel Berg en Jerry Hall

Als de vader van de kleine Joey sterft, blijkt Joey plots over telepathische krachten te beschikken. Hij kan ondermeer met zijn vader spreken via een rode speelgoedtelefoon tot een kwade speelgoedpop Joey's leventje in een hel verandert.

gebruiker
bericht

quote
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juli 2010, 22:15 uur
Crap with the capital C

mauwiewauwie
quote
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2011, 12:11 uur
Je neemt een aantal top film's als E.T, Star-Wars, Carrie, Poltegeist en Basket Case dan gooi je dit in een blender haalt/jat de betere scene's eruit en verwerkt dit als schrijver tot deze kinderfilm.
Hollywood zou hollywood niet zijn als ze deze duitser die net als debuut de allerduurste studenten film in Duitsland ooit gemaakt heeft kosten 1,2 miljoenDM, binnen halen als een held.

Tijdens zijn studie aan de film school in München moest hij een film maken genaamd Das Arche Noah Prinzip wat voor het eerst te zien was tijdens het filmfestival van Berlijn in 1984. De film werd een groot succes en de rechten ervan werden verkocht aan meer dan twintig landen. Hij richtte zijn eigen productiebedrijf op genaamd Centropolis Film Productions (nu Centropolis Entertainment )bron Wikipedia.
Doelgroep 10-12 jarigen die deze fantasy SF anex(griezel) niet zo heel goed ontvangen omdat het meer op 6 jarige plop toneelschool leek.met zwaaroverdreven en achterlijke dialogen in een vorm van een regiseur die de toekomst heeft.
En inderdaad deze toekomst ziet er nu zeer goed uit voor deze indrukwekkende regisseur. Entertainmenteur schrijver van de topfilms als de sciencefiction's Moon 44 Stargate ,Godzilla,2012,
Independence Day,The Day After Tomorow,10.000-BC tevens ook producent van veel film's.
Maar ik denk dat hij deze film zeer snel wilde vergeten net als ik.