134.880 gebruikers | 85.674 films | 31.041 regisseurs | 3.507.034 berichten | 4.928.247 stemmen

locatie: Films » Showtime (2002) » Info

Actie / Komedie
92 minuten

geregisseerd door Tom Dey
met Robert De Niro, Eddie Murphy en Rene Russo

Twee zeer verschillende politie-agenten, de no-nonsense Matt en de uitslover Trey, worden gedwongen om samen te werken als sterren in een reality-tv show. Deze show moet er voor zorgen dat het moraal en het imago van de politie verbeterd worden.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juni 2010, 19:09 uur
Wachten op deel 2 & 3 net zo als bij Ruch Hour.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juni 2010, 21:23 uur
Prima filmpje met leuke duo De niro en Murphy.
Actie is oke en acteren ook.
Verhaal is ook goed verzonnen.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Showtime (€ 5,99)
exclusief € 1,19 verzendkosten

Showtime (Import) (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Showtime (€ 7,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2010, 20:41 uur
Ik sluit me aan bij CharlieCheese

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2010, 20:43 uur
me2again schreef:
Geen super film maar zeker wel grappig en vermakelijk.
Maar wel een 4,5?

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 19:13 uur
Redelijk verhaal is wel OK.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2010, 19:38 uur
Vond deze geloof ik best aardig.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2011, 22:18 uur
Ik snap eerlijk gezegd niet waarom deze film zo laag gerate is. Er zat een flink portie actie in en het was ook nog eens grappig. De acteerprestaties waren ook nog eens goed. Ik heb zitten genieten. Alleen het verhaal was niet super, maar wel voldoende.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2011, 13:13 uur
Leuke, grappige film met een redelijk verhaal. De acteerprestaties waren gewoon uitstekend.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2011, 19:43 uur
Leuke film met 2 goede acteurs. Heb een paar keer erg moeten lachen om de grappige Murphy!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 januari 2011, 14:47 uur
Best aardig filmpje. Wel leuk voor een keertje. Het verhaaltje is best geinig bedacht en vooral in de eerste helft heb ik een paar keer hardop moeten lachen, maar zoals ik zoveel van dit soort komedies wordt de film wat serieuzer en ook meteen minder in de tweede helft. Robert de Niro is sowieso een fijne verschijning in films. Ook in komedies vind ik hem vaak prima op zijn plaats, zo ook in deze film. Gelukkig is de speelduur ook niet lang, maar verder was dit een aardige film. 2,5*

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 januari 2011, 10:26 uur
Showtime is gewoon een sublieme actie/komedie, met de Zeer goede acteerprestaties van iedereen, en de leuke happy sfeer dat heel sterk opvalt.

De Niro, en Murphy vormen een uitstekend duo, apart, maar uitstekend!

Coole actiescenes, en geweldige humor, en dat is vooral te danken aan de twee hoofdrolspelers. Murphy is de clown, en De Niro de stijve hark, maar ook hij is zeer grappig op een houterige manier, maar dat was gewoon niets meer dan de bedoeling (Dat maakt het ook vrij orgineel)
Russo deed haar ding, en was niks slecht op aan te merken.

Deze 92minuten geweldig vermaakt!
4,0

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juni 2011, 15:03 uur
OK filmpje.

Niet zo veel nieuws aan, twee erg verschillende agenten die politiepartners worden. Niet meeterend op de Lethal Weapon-reeks, maar met een 'vernieuwende' factor: een cameraploeg. Gemakkelijk uit te zitten maar meteen weer vergeten ook.

PS: Had De Niro zo weinig aanbiedingen dan?

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juli 2011, 22:06 uur
"Hooker knows it's cocain" Geweldig gewoon.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 augustus 2011, 8:51 uur
Heb hier kostelijk om dubbel gelegen, gave actie en leuke humor.

(moderator)
avatar van Spetie
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2012, 15:11 uur
Tegenvallende combinatie.

Tja er zijn al best wat geslaagde buddymovies gemaakt, maar deze stelt toch wel wat teleur. De Niro doet het overigens best aardig als chagrijnige rechercheur, maar de film kent gewoon veel te weinig humor om echt leuk te zijn. Ook Eddie Murphy is dat al jaren niet meer. Er zitten een paar goede momenten in deze film, maar die zijn op de vingers van een hand te tellen.

Het eerste gedeelte van de film is nog het best. Naarmate de film vordert zakt de film verder en verder weg. De clichés komen talrijk aan bod en leuk is het op een gegeven moment al lang niet meer.