134.880 gebruikers | 85.674 films | 31.041 regisseurs | 3.507.051 berichten | 4.928.277 stemmen

locatie: Films » Western (1997) » Info

Komedie / Roadmovie
124 minuten

geregisseerd door Manuel Poirier
met Sergi López, Sacha Bourdo en Élisabeth Vitali

Roadmovie over de Spanjaard Paco Cazale (Sergi López) en de Rus Nino (Sacha Bourdo) die drie weken liftend doorbrengen in Bretagne en voortdurend in bizarre situaties met vrouwen belanden. Zonder duidelijk verhaallijn kabbelt het verhaal rustig voort met als enig houvast het vinden van een vrouw voor Nino.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2002, 18:21 uur
Leuke film. Wel een beetje lang. Sergi Lopez speelt er in mee, dat is Harry uit Harry, Un Ami Qui Vous Veut Bien (2000).

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2002, 21:12 uur
jaaa, ben ik ook geweest, in 1998 op het filmfestival dus....weer zo 1, koele stad toch he, rotterdam. ik ben er toen alleen heen gegaan en ik vond het een fijne film met leuke acteurs. leuk dat je m erbij hebt gezet. 4 sterren.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

All Quiet On The Western Front (Limited Editio... (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

All Quiet on the Western Front (€ 19,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

All Quiet on the Western Front (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2002, 1:28 uur
Deze gaat toch over die Bask en die Rus?
Leuk als ze op een gegeven moment een enquete gaan houden in zo'n Bretons dorp, om zodoende een leuke vrouw te vinden :)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2002, 11:32 uur
Ja, dat is deze film! Ik zou de film nog wel eens willen zien. Is wel een tweede keer kijken waard.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2002, 11:43 uur
Wachten tot ie weer op NL3 komt. Heb daar zoveel (Franse) films gezien, sommige waarvan ik de titel niet eens meer weet :)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 oktober 2002, 11:45 uur
Of huren, zoals ik heb gedaan. Hulde aan het label Homescreen.