134.883 gebruikers | 85.677 films | 31.041 regisseurs | 3.507.098 berichten | 4.928.341 stemmen

locatie: Films » White Tiger (1996) » Info

White Tiger (1996)

White Tiger (1996)
24 stemmen | gemiddelde 2,85
mijn stem:
Actie
93 minuten

geregisseerd door Richard Martin (I)
met Gary Daniels, Matt Craven en Kelly Benson

DEA-agenten Mike Ryan en John Grogan zijn op kampeervakantie met Grogans vrouw en zoon, wanneer zij worden teruggeroepen om de nietsontziende drugdealer Victor Chow in te rekenen. Bij de arrestatie raken Mike en John verstrikt in het vuurgevecht en weet Chow te ontsnappen door Grogan als schild te gebruiken en daarna dood te schieten. Na de begrafenis wordt Ryan met verlof naar huis gestuurd door zijn bazen, maar hij besluit op eigen houtje achter Chow aan te gaan en reist hem achterna naar Hongkong. Tijd is kostbaar want Chow heeft een synthetische drug ontwikkeld die binnen enkele weken op straat in Amerika te verkrijgen is. Intussen raakt Ryan verstrikt in de Chinese onderwereld met geen weg terug.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 februari 2004, 16:35 uur
Actiefilm voor de liefhebbers van het genre. Hoofdrolspeler Gary Daniels, ex-kampioen kickboksen, stond zelf in voor de choreografie van de vechtscènes. Ze ogen dan ook erg spectaculair. Vooral de finale confrontatie op het schip van de drugbaron is werkelijk verbluffend...

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 mei 2007, 19:34 uur
Een niet al te beste film van Daniels. Echt een topacteur is ie niet maar ik zie hem wel graag bezig in films. Alleen jammer dat deze een beetje chaotisch was. Enkele dingen waren nogal verwarrend en voor de rest was het een beetje een zooitje. maar ok. De gevechten waren wel goed en sommige actiescenes waren ook wel te doen. Cary-Hiroyuki Tagawa mocht weer zoals gewoonelijk als bad guy spelen, zoals ie in elke film is.

Dat einde op het schip is ook wel goed.

Afin, wel een leuk actiefilmpje om maar een keer te zien en misschien heel later nog eens.....

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 december 2007, 17:28 uur
Toch een verlaging naar 1,5 vanwege die belabberde actiescene's, die dan algauw helemaal niet spectaculair meer zijn. Kijk daarvoor naar Recoil.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 mei 2009, 16:47 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Mmm, ik had persoonlijk ook iets meer actie verwacht, maar was toch wat betreft acteerwerk en cast zeker niet negatief. Cary Hiroyuki Tagawa blijft een meesterlijke slechterik ((die Freudiaanse obsessie deed het hem hier goed) en de film oogte professioneel. Niet zo goed als Recoil of Cold Harvest, maar zeker de moeite waard.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 november 2009, 3:21 uur
ik vond dit wel een leuk filmpje. ik hou wel van karate films.hij was wel spannend.