134.880 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.940 berichten | 4.928.124 stemmen

Mardi Gras Massacre (1978)

Mardi Gras Massacre (1978)
6 stemmen | gemiddelde 2,41
mijn stem:
Horror
97 minuten

geregisseerd door Jack Weis
met Curt Dawson, Gwen Arment en Butch Benit

Een maffe Azteekse priester bezoekt tijdens Mardi Gras barretjes waar hij hoertjes mee lokt naar huis en waar hij ze dood martelt om hen vervolgens aan zijn godinnen te offeren. Wanneer een agent dit hoort zet hij de achtervolging in omdat hij een relatie heeft met een hoertje.

gebruiker
bericht

damon
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2004, 20:32 uur
helaas zijn dit soort films nooit te vinden!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 januari 2006, 22:32 uur
kan iemand mij zeggen of deze dvd verkrijgbaar is in europa regio 2

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2010, 11:04 uur
Bijzonder zwakke horror, met extreem laag budget (regisseur is ook producer en cameraman). Scenes vaak vanuit 1 camerapositie, droog en zielloos geacteerd, trage en zwakke dialogen. Deze horror ontbeert elke vorm van spanning.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2011, 20:14 uur
Ai. Zou dit behoorlijk graag willen zien. Jammer dat dit nergens verkrijgbaar is. :)

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2011, 20:18 uur

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2011, 19:01 uur
Dikke trash.
Mardi Gras Massacre is een behoorlijk slappe film eigenlijk. Maar toch had deze film wel wat. Bij de docu Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape (2010) heeft Marc Morris ons gewaarschuwd dat je vaak scene's hebt die van scene naar scene vliegen. En dat klopt. Dit is wel erg storend. Het camerawerk ziet er absoluut niet goed uit. Maar bij dit soort pulp films neem ik dat maar voor lief. De moorden zien er misschien niet helemaal goed uit, maar op de manier hoe de merkwaardige killer dat doet is wel cruel. Het verhaal is lachwekkend en het uitgangspunt is misschien een klein beetje mislukt. Maar dit vind ik niet zo erg. Heb me er toch goed mee vermaakt. Lekker cheesy ook allemaal. Mijn vriend (waar ik deze film heb gezien) heeft deze film op deze site gekocht: Buy Mardi Gras Massacre DVD - Classic Movie DVDs - shop.tcm.com
Moet ik binnenkort ook maar eens doen. 3,5.