The Dancing Masters (1943)

36 stemmen | gemiddelde 2,97

Komedie63 minuten
geregisseerd door
Malcolm St. Clairmet
Stan Laurel,
Oliver Hardy en
Trudy MarshallStan en Oliver zijn de eigenaars van een balletschool. Ze trachten een jonge uitvinder te helpen die zijn uitvinding wil verkopen, om zo in de gunst van de vader van zijn grote liefde te komen. In hun ijver raken Stan en Oliver echter betrokken bij een bende criminele verzekeringsagenten.
[permalink] geplaatst op 26 december 2007, 10:36 uurWelke films zijn er nog meer over laurel en hardy?
Wie weet dat?
bedankt
2,0
[permalink] geplaatst op 26 januari 2008, 20:22 uurDeze vond ik aanzienlijk minder, slechte trucages
2,0
[permalink] geplaatst op 26 januari 2008, 20:24 uur=michael= schreef:
Welke films zijn er nog meer over laurel en hardy?
Wie weet dat?
bedankt
Je kan zoeken op acteurs, dus klik eerst op zoeken en achter acteur zet je dan Stan Laurel of Oliver Hardy.
2,5
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2008, 10:13 uurOok een kleine rol van legende Robert Mitchum.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 december 2008, 12:52 uurLeuke L en H niet hun beste, maar zeker vermakelijk voor de echte fan. Echt mooi gemaakt ook voor die tijd.
3,5
[permalink] geplaatst op 20 februari 2009, 0:24 uural op leeftijd. mindere gezien maar ook betere.
2,5
[permalink] geplaatst op 13 januari 2010, 17:09 uurAardig........1 van de mindere: 2,5
[permalink] geplaatst op 3 mei 2010, 22:47 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenSommige grappen waren minder, bijvoorbeeld de scene met de schoen en dat hardy dan door die stoel zakt.... Maar er waren ook goede grappen, bijvoorbeeld de scene met de deur, waar hardy die tegen z'n kop krijgt
Het echt goede werk vind ik toch nog wel de gesproken shorts en de speelfilms van rond die tijd. Jammer dat de shorts niet op moviemeter mogen...
3,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2011, 13:46 uurVermakelijk. Af en toe zeer nep, (dat 1e dansje van Stan en de busscene) maar desondanks wel leuk.