Afterglow (1997)

geregisseerd door
Alan Rudolphmet
Nick Nolte,
Julie Christie en
Lara Flynn BoyleTwee echtparen zijn ongelukkig met hun relatie: het ene echtpaar bestaat uit de ambitieuze zakenman Jeffrey Byron en de seksueel gefrustreerde Marianne en het andere bestaat uit klusjesman Lucky Mann en een voormalig b-movie actrice Phyllis. Wanneer Lucky op een dag arriveert bij Byron's flat om wat dingen te maken, raakt Marianne geobsedeerd door hem.
3,0
[permalink] geplaatst op 4 januari 2002, 18:54 uurde film is prachtig gespeeld door vooral nick nolte en julie christie.helaas is de film te langdradig en wordt de film al snel saai.3 sterren
3,5
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2002, 16:30 uurLeuk filmpje!
3,5
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2002, 17:32 uurDeze ga ik zeker kijken vanavond!
bram_stuckinaday
[permalink] geplaatst op 3 januari 2004, 0:50 uurmwaaah... tis wel mooi... en heeft zeker kwaliteit... maar toch... er IS iets mee... beetje houterig... beetje gekke typetjes... hmm..!
2,0
[permalink] geplaatst op 5 februari 2008, 21:49 uurIk vond het acteerwerk juist niet overhouden. Nolte en Christie gingen nog wel, rest was niet overtuigend. Verder vond ik de conversaties af en toe tenenkrommend slecht. Nee deze viel me niet mee.
1,5
[permalink] geplaatst op 4 oktober 2008, 13:34 uurSaai en langdradig.
In 't begin denk je : ja die kan er nog net door.
Maar daarna moet je jezelf motiveren om te blijven kijken
1,5