132.169 gebruikers | 83.101 films | 30.180 regisseurs | 3.420.634 berichten | 4.773.643 stemmen

Billie Turf contra Kwel (1982)

Billie Turf contra Kwel (1982)
44 stemmen | gemiddelde 3,07
mijn stem:
Nederland
Familie
93 minuten

geregisseerd door Henk van der Linden
met Raymond van Haaf, Jan Kruyk en Frans Keulen

Internaat Denheuvel. Billie Turf, het dikste studentje ter wereld, ligt altijd in de clinch met meester Kwel. Deze keer studeert Turf hypnose, geeft hij zich uit voor barones en komen er dieven die het op het schoolgeld voorzien hebben.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2007, 11:53 uur
Leuke onderhoudende film met Billie Turf met vele grappen en grollen en als afsluiting een achtervolging. :D

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juli 2008, 14:27 uur
Chantalle schreef:
Ik Heb Alledrie De DVD's
Als Er Iemand Is Die Ze Ook Wil Hoor Ik Het Wel..

hee! ik zou graag de film billie turf contra kwel hebben..weet je toevallig waar of hoe ik eraan kan komen laat het dan hier even weten...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juli 2008, 14:28 uur
ik zoek de film billie turf contra kwel...weet iemand hoe ik hieraan kan komen of waar ik deze kan kopen..laat het hier eve weten! groetjes

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juli 2008, 14:46 uur
Misschien moet je `t over een minuut weer vragen. ;)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2008, 9:26 uur
heb alle 3 op dvd

Zinema
(crew)
avatar van Zinema
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2008, 13:32 uur
Gemiddelde en bij vlagen amateuristische kinderfilm die inmiddels verschrikkelijk gedateerd aandoet. Was toen ook geen goede film, slechts geslaagd om de bioscoop te vullen omtrent het succes van de, veel leukere, stripboeken.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 september 2008, 13:43 uur
Ik bied de 3 films op VHS aan op Ebay voor 2EUR.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 november 2008, 2:58 uur
Ik ben hard op zoek naar een dvd/video/download van deze film. Als iemand me hierbij kan helpen dan hoor ik het graag!!

kappeuter
(moderator)
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 april 2010, 14:29 uur
Downloadlink verwijderd.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2010, 23:19 uur
Blijft één grote lachsalvo deze film. Goed acteerwerk van Raymond van Haaf en uiteraard Jan Kruyk.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2010, 21:56 uur
Haha omdat mijn achterneef de rol van Billy Turf speelt kan ik hier natuurlijk niet objectief op stemmen...Dus dat doe ik ook niet ;)

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 september 2010, 1:49 uur
gouwe ouwe tog heel vaak gezien met de fam echt heel vaak ben benieuwd als ik hem nou zou kijke wat ik er van zou vinden topper!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 september 2010, 1:49 uur
neelke3 schreef: