Toys (1992)

geregisseerd door
Barry Levinsonmet
Robin Williams,
Michael Gambon en
Joan CusackLeslie Presswell (Robin Williams), een vriendelijke, beetje excentrieke jongeman raakt in een strijd verwikkeld met zijn oom Leland. Deze oud-militair heeft de speelgoedfabriek van de familie overgenomen en wijzigt het beleid van de fabriek drastisch door in het geheim echt wapenspeelgoed te maken. Wanneer Leslie hier achter komt, wordt hij ertoe gedwongen al zijn fantasie en vindingrijkheid te gebruiken om zijn oom een nederlaag te bezorgen en daarmee de rust terug te laten keren in zijn geliefde speelgoedfabriek.Deze film staat op nummer 87 in de flop 100
» volledige flop 100
2,0
[permalink] geplaatst op 1 januari 2002, 13:22 uurIk heb er toch spijt van dat ik hier naar heb gekeken op oudjaarsavond. Het enige dat me nnog degelijk leek waren de decors die wel mooi waren. Voor de rest steekt het verhaal slecht in elkaar. In het begin is het komisch en grappig en dan begint de speelgoedoorlog op het einde dat precies dramatisch moet overkomen. Het moet percizs een echte oorlmogsfilm voorstellen met de manier van beelden en muziek terwijle je goed weet dat er speelgoed aan het vechten i, geen goede combinatie. R. Willimas was nog de beste acteur, de rest bakte er niet veel van.
2* omdat de decors erg mooi waren.
lindastuurman
[permalink] geplaatst op 3 januari 2002, 23:47 uurDe decors zijn zeker mooi en het verhaal is vreemd. Ik heb de film denk ik al zo'n 10 keer gezien (niet omdat ie nou zo leuk is, omdat Robin gewoon leuk is). Na hem zoveel keer gezien te hebben, zie er toch ook wel de goede dingen in. Het verhaal is dan ineens zo slecht nog niet en de acteurs zijn eigenlijk zeer goed. Ik heb dus wel genoten van de film, maar ik kan me heel goed voorstellen dat ik één van de weinige ben.
1,0
[permalink] geplaatst op 22 januari 2002, 11:30 uurWat een ontzettend nare film. Zelf Williams wil hier niet aan herinnerd worden.
[permalink] geplaatst op 16 mei 2003, 21:02 uurBlindfold schreef:
Wat een ontzettend nare film. Zelf Williams wil hier niet aan herinnerd worden.
Dit is helemaal niet waar! Robin heeft juist deze film met heel veel plezier gemaakt en dat is ook te zien op de wijze hoe hij zijn rol vertolkt echt geweldig gewoon wat ik ook niet anders van hem had verwacht.
lindastuurman
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2003, 10:59 uurOok deze eindelijk op regio 2 DVD. Helaas geen extra's die wel op de regio 1 zitten (vooral de meesterlijke trailers

Nog maar een paar films te gaan en de hele RW filmo is op DVD te verkrijgen

[permalink] geplaatst op 17 september 2003, 22:10 uurlindastuurman schreef:
Ook deze eindelijk op regio 2 DVD.
gelijk besteld!!

lindastuurman
[permalink] geplaatst op 18 september 2003, 15:44 uurMag ik je even corrigeren?
What is it about? It's about an hour and a half

Moviestar
[permalink] geplaatst op 18 september 2003, 21:21 uurdam dadadadam..... TOYS!

Moviestar
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2003, 22:46 uurNou heb de DVD (regio 2) maar hier staan GEEN extra's op echt balen, terwijl er op de regio 1dvd zoveel staat hebben ze niet eens de moeite genomen om ze hierop te zetten erg jammer hoor.
[permalink] geplaatst op 10 februari 2004, 23:43 uurEEUWEN geleden gezien.
Niet bijster bijzonder.
[permalink] geplaatst op 11 februari 2004, 1:15 uurDiesel schreef:
EEUWEN geleden gezien.
Dan hebben we de oudste film ooit gevonden, denk ik :S :S :S :S :S
[permalink] geplaatst op 11 februari 2004, 1:23 uurRWL schreef:
Dan hebben we de oudste film ooit gevonden, denk ik :S :S :S :S :S
Grapjas

1,5
[permalink] geplaatst op 19 maart 2005, 12:53 uurWat een gekke film is dit. Ooit eens gezien (ik denk oudejaarsavond een aantal jaren geleden) en ik werd er toen al helemaal zenuwachtig van; heeft vooral te maken met Williams die zeker niet m'n lievelingsacteur is, maar ook met het kinderachtige verhaal en de Hollywoodiaanse moraal waar het hele ding in is ondergedompeld. Best leuk voor kinderen waarschijnlijk, daarom verdient hij de flop-100-plaats niet echt. Hoewel ik 'm met mijn stem er wel in hou...
2,0
[permalink] geplaatst op 30 augustus 2005, 10:29 uurBeloofde destijds veel, maar er kwam maar bar weinig uit.
Niet grappig en een stom saai verhaal.
Williams acteert ook niet echt brilljant.
3,0
[permalink] geplaatst op 9 september 2006, 15:29 uurDe acteur is goed.Grappig verhaal.
3.0
:wstudio dewolf:w
jack-sparrow
[permalink] geplaatst op 9 september 2006, 15:31 uurjammer dat hij in flop 100 staat want robin williams is een geweldig acteur .
maar het verhaal is erg slecht.
ik geef hem 2.0
5,0
[permalink] geplaatst op 30 december 2006, 17:36 uureindigt het dramatish?
[permalink] geplaatst op 30 december 2006, 17:42 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezendjaantjuw schreef:
eindigt het dramatish?
Na een overdosis speelgoed sterft de hoofdrolspeler met een slingeraapje in zijn hand...
0,5
[permalink] geplaatst op 31 december 2006, 0:46 uurAls je leuke komedie verwacht.
DIT IS
waardeloze flutzooi.
5,0
[permalink] geplaatst op 31 december 2006, 2:39 uurLOL, de film staat niet voor niets in de flop 100
Wel jammer dat velen niet door het speelgoed heen kunnen kijken om de werkelijk boodschap van de film te zien.
1,0
[permalink] geplaatst op 2 februari 2007, 17:04 uurkoop ipv deze dvd echt speelgoed dat gaat langer mee
veron35
[permalink] geplaatst op 10 februari 2007, 17:26 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenHij hoort zeker niet thuis in de flop 100 maar het is niet echt een goede film.Die oorlog tussen het speelgoed was heel slecht vond ik. Verder niet zo veel bijzonders. Robin williams zorgt er voor dat de film wel wat redelijke momenten heeft. Dus van wegen Robin en de decors (die erg mooi waren) 3*.
2,0
[permalink] geplaatst op 10 november 2007, 22:55 uurDe aankleding van de film is vrij mooi, soms erg mooi zelfs, maar verder vond ik dit maar een zwakke film. Hij blinkt nergens echt in uit, veel van de karakters zijn wat irritant of overbodig, en zelfs Robin Williams kan niet overtuigen. Zijn vrolijkheid en positivisme werkten soms nog wel aanstekelijk, maar meestal vond ik hem vooral wat irritant. Ik vond de humor soms tgewoon pijnlijk slecht.
Zonde van mijn tijd. Geen film die je op zaterdagavond om half negen moet uitzenden. Een krappe 2.0*, want ik heb me af en toe ook nog best vermaakt en de film kent best een aparte sfeer.
2,0
[permalink] geplaatst op 11 november 2007, 17:34 uurVoor de Muziek en de acteerprestaties van Robin Williams zeg ik : Mijn Complimenten maar dat is het enige goede aan deze film en ik had er dan ook véél meer van verwacht hij was dan nog niet zo slecht als Home Alone 4 en Dumb And Dumberer : When Harry Met Lloyd maar over het algemeen vind ik dit een mislukte Filmkomedie.
Dirigent
[permalink] geplaatst op 31 december 2007, 10:17 uurWat een saaie film zeg, ongeloofelijk hoe een grote onzin dit is, Robin Williams redt deze film zelfs niet en als dat dan nog niet kan, is het volgens mij toch echt een slechte film verder deden de andere het ook niet zo geweldig als ik heel eerlijk ben.

[permalink] geplaatst op 5 januari 2008, 12:05 uurDeze film is gewoon mislukt.
1,0
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2008, 8:54 uurtypisch filmke wat mij absoluut niet in zijn greep houdt, vreselijk gewoon, 1,0******** voor Williams.
3,0
[permalink] geplaatst op 21 november 2008, 13:47 uurIk viel wel voor het absurdistische sausje en de mooie decors. Robin Williams is niet op zijn best, maar later zou hij nog ergere films fabriceren.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 november 2008, 0:37 uurMinder erg dan men je doet geloven, maar ook niet echt goed. Met name het verhaal komt niet echt van de grond, alsmede Williams. Schitterende decors idd. Redelijk.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 februari 2009, 21:25 uurik vond het wel een goede film
ma ongelooflijk hoeveel goeie film dat er in de flop 100 staan echt ni normaal !!
0,5
[permalink] geplaatst op 4 februari 2012, 18:01 uurMet Toys heeft Robin Williams weer de bal mis geslagen. Jammer, want de man heeft evengoed wel leuk materiaal gemaakt. Deze film is vooral vervelend. Nergens leuk, nergens boeiend en kartonnen figuren die zelfs bijna irriteren. Een grote misser dit.