A Gunfight (1971)

geregisseerd door
Lamont Johnsonmet
Kirk Douglas,
Johnny Cash en
Jane AlexanderDe gevreesde Abe Cross, die erg goed met een revolver is, komt aan in het kleine stadje Rio Baja. In dat stadje woont Will Tenneray, ook een revolverheld, en de bevolking denkt dat er een spannend duel gaat ontstaan. De twee mannen kunnen het echter goed met elkaar vinden en sluiten vriendschap. Door geldgebrek en de druk van de bevolking besluiten ze om in een arena toch een duel aan te gaan. Zo worden twee vrienden van het ene op het andere moment vijanden.
2,5
[permalink] geplaatst op 25 juli 2004, 12:56 uurWeinig verhaal, slappe western
4,0
[permalink] geplaatst op 15 september 2006, 18:59 uurDit is voor mij genieten van een heerlijke ouderwetse western. Twee supermacho's goed neergezet door de kanjers Douglas en Cash ontmoeten elkaar en sluiten vriendschap. Geld brengt ze in de verleiding om toch een revolvergevecht met elkaar aan te gaan.
Natuurlijk kwalitatief geen topfilm maar wel goed voor een avondje echt genieten. Ik geef er zelfs 4** voor.
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2007, 17:20 uurWow, Kirk Douglas en Johnny Cash samen in een western, deze ga ik snel bestellen

!
veron35
[permalink] geplaatst op 17 januari 2008, 16:25 uurHele goede film. Kirk en Johnny deden het geel goed samen. Heerlijke western. Je bent de hele film benieuwd wie er nou gaat winnen.
2,5
[permalink] geplaatst op 20 december 2008, 10:27 uurRedelijke western, niet veel aktie en slap verhaal: 2,5
2,0
[permalink] geplaatst op 24 april 2009, 12:59 uurDe aanwezigheid van Johnny Cash schept toch enige verwachting. Hij doet het niet slecht. Helaas is verhaal zouteloos en de supporting cast zeer matig. Het enige moment van spanning komt als Keith Carradine zich meldt als derde revolverheld.
De beeldkwaliteit van de dvd is ook niet om over naar huis te schrijven; erg flets.
3,0
[permalink] geplaatst op 24 november 2009, 13:53 uurLeuke film alleen snap het einde niet..
Goed geacteerd.