Exit in Red (1996)

geregisseerd door
Yurek Bogayeviczmet
Mickey Rourke,
Annabel Schofield en
Carré OtisNadat hij beschuldigd is van seksuele intimidatie, verhuist Ed (Mickey Rourke) enkele honderden kilometers. Zijn advocate Ally (Annabel Schofield) draagt er zorg voor dat de aanklachten tegen hem vervallen. Hiervoor eist zij echter wel een tegenprestatie. Ally voelt zich aangetrokken tot Ed en verleidt hem tot een seksuele relatie met haar. Met de listigheid van een advocate lokt ze hem naar haar huis en uiteindelijk wordt hij beschuldigd voor de moord op haar man.
2,5
[permalink] geplaatst op 30 juni 2004, 9:23 uurleuke verslaving ==> vrouwen. Maar de film was niks meer dan een voldoende.
[permalink] geplaatst op 28 juli 2004, 2:20 uurGeslaagde sexy thriller met een sterke voice over en een origineel verhaal over vrouwen, liefde en bedrog.... Het geheel bleef boeien tot het einde, de score is erg sfeervol en Mickey Rourke zit goed in zijn rol. Verder ook heel aardig acteerwerk van Anthony Michael Hall en beginnende actrice Carré Otis. Had geen hoge verwachtingen en ben dus aangenaam verrast, dit is eentje die ik nog zeker spacend op een late avond zal herzien, vooral de dromerige score is erg aantrekkelijk....
*** ˝
[permalink] geplaatst op 28 juli 2004, 18:06 uurIk ga toch maar voor de drie sterren. De voice over is eigenlijk helemaal niet zo goed als ik dacht en ben er achter gekomen dat het verhaal enkele ongeloofwaardigheden vertoond. Een geslaagde thriller, dat zeker wel maar mijn gevoel zegt toch drie sterren en 3* shall it be...
1,0
[permalink] geplaatst op 24 oktober 2005, 14:50 uurZo traag als dikke stroop. 1,5*
3,0
[permalink] geplaatst op 7 februari 2007, 18:49 uurBeschrijving van de film hierboven klopt niet. Zijn advocate heet Kate, en zij is ook niet degene die hem er in luist. Dat is nl. Ally, die echter een heel ander personage is.
Is verder een redelijke film, wel wat voorspelbaar!
2,0
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2007, 15:50 uurOnsamenhangende film met verwarrend plot. Het einde van de film is er dan nog totaal erover.
0,5
[permalink] geplaatst op 21 februari 2010, 23:11 uurPure rommel!