locatie: Films » 8 Mile (2002) » Info

Drama / Muziek
110 minuten

geregisseerd door Curtis Hanson
met Eminem, Kim Basinger en Brittany Murphy

Jimmy 'B-Rabbit' Smith, een jonge blanke rapper uit een arme, hoofdzakelijk door zwarten bevolkte wijk in Detroit, wil deelnemen aan een wedstrijd voor rappers waar hij het zal moeten opnemen tegen de beruchte Papa Doc. Zijn talent is voor zijn vrienden onmiskenbaar, maar door faalangst laat hij het afweten.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 17:57 uur
Ik vond het wel een mooie film, Eminem heeft mij positief verrast qua acteerprestaties. Dat hij goed kon zingen wist ik wel, maar ook nog eens redelijk acteren niet. Daarnaast waren de battles ook wel mooi.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 9:54 uur
AjaxRulezzz schreef:
Dat hij goed kon zingen wist ik wel.

serieus eminem die zingt?

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 21:36 uur
Hahahaha zingen.... Hij rapt ze verses dus voor alle duidelijkheid....

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2010, 21:07 uur
Sowieso een goede rapper. Lose yourself vind ik nog altijd één van zijn beste hits, past heel goed bij de film. En ik vond hem mooi presteren hier als acteur, niet overdreven, best overtuigend. Behoorlijk wat drama door de thuissituatie. De armoede en marginaliteit waarin het zich allemaal afspeelt, vond ik realistisch en een pluspunt voor de film. Een grimmige sfeer, en rappers die duidelijk meer om hun reputatie geven dan om wat ook. Acteerprestaties helemaal niet slecht. Naar deze film kan je gerust een aantal keer kijken. Nice entertainment. 4*

niet ingelogd

109.210 gebruikers | 64.711 films | 24.003 regisseurs | 2.519.541 berichten | 3.556.111 stemmen