Doragon Bôru Z: Zetsubô e no Hankô!! Nokosareta Chô Senshi - Goha... (1993)
Alternatieve titel: Dragon Ball Z - The History of Trunks

120 stemmen | gemiddelde 3,57
Volledige titel: Doragon Bôru Z: Zetsubô e no Hankô!! Nokosareta Chô Senshi - Gohan to Torankusu
Japan
Animatie /
Actie47 minuten
geregisseerd door
Uedamet de stemmen van
Takeshi Kusao en
Masako NozawaDeze anime vertelt het verhaal van de alternatieve Dragonball Z toekomst, wanneer Goku door een virus komt te overlijden.
Na de dood van Goku wordt de aarde geterroriseerd door de Cyborgs #17 en #18, en komt meer dan de driekwart van de wereldbevolking, waaronder de Z-fighters Vegeta en Piccolo, om.
Alleen Gohan en Trunks blijven over om de cyborgs te bestrijden, maar als zelfs Gohan ten onder gaat in de strijd ziet de toekomst er zeer somber uit voor de aarde en zijn bewoners...
[permalink] geplaatst op 18 januari 2004, 13:11 uurGohan betekent maaltijd.
Hallo, ik ben maaltijd.
Tadakimasu!!

[permalink] geplaatst op 18 januari 2004, 17:10 uurheh,
als je dacht dat dat absurd was:
bulma [buruma] was volgens een slip, trunks, shorts.
chi chi, tieten. en de saiyans hebben groentenamen...
whatever
prisje
[permalink] geplaatst op 18 juli 2004, 0:04 uurik vond dit een mooi film zit alles in,
actie en humor en verdriet
als je van dragonballz houd moet je hem eens gezien hebben
[permalink] geplaatst op 17 februari 2005, 21:35 uurik wil ze wel zien vooral die van de gt films maar waar kan ik die halen?
3,5
[permalink] geplaatst op 16 mei 2005, 16:24 uurook al was het een tekenfilm ik vond het toch altijd wel leuk om naar de serie te kijken is deze film net zo leuk als de serie of valt die tegen??
3,5
[permalink] geplaatst op 18 mei 2005, 17:18 uurnou ik heb hem gedownload en hij is eigenlijk best leuk

jammer dat je goku zo weinig ziet van die gozer altijd het leukst
***1/2
3,0
[permalink] geplaatst op 27 oktober 2005, 1:07 uurTja was er niet kapot van. Ben wel nogsteeds grote fan van Dragonball, maar mede omdat ik vooral Trunks de minst boeiende personage vind, viel dit tegen.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 januari 2006, 22:20 uurDBZ moet je gewoon zien! puur vechten vermaak, bloed, de dood gewoon altijd vet. Je kunt zo ook downloaden op saiyanarena.com alle afl moeite waard.
4,0
[permalink] geplaatst op 26 april 2006, 19:51 uurIk vind dit een leuke toevoeging aan het al goed uitgewerkte verhaal.
lowhusky
[permalink] geplaatst op 26 mei 2006, 16:37 uureen keer gezien op YouTube.com (in het engels)
was niet heel bijzonder maar 4* omdat ik fan ben
dinoman
[permalink] geplaatst op 13 juni 2006, 13:03 uurmooie verhaal
film_kaza
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2006, 18:08 uurhakunamathafucka schreef:
ik wil ze wel zien vooral die van de gt films maar waar kan ik die halen?
De gt films en gt serie is niet verzonnen door de maker van Dragon ball Z dus gt is ook minder goed. Ik raad je niet aan om films te gaan kopen, de serie viel ook al mee.
lowhusky
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2006, 18:10 uurNiet kopen maar gewoon opzoeken op youtube
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2006, 18:21 uurgoeie dag allemaal ik ben op zoek naar dragonballz dvds er staan wel op deze site, het is mijn mening maar je kan niks op deze site bestellen dom hoor
film_kaza
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2006, 15:53 uurbudokai schreef:
Er staan nu 39.041 films op de site. Wat verwacht je dan?
3,5
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2006, 16:46 uurEén van de betere DBZ films.
Het personage Trunks wordt wat meer uitgediept en het is interessant om te zien in details wat er in het alternatieve lijn gebeurde met met de Z-senshi.
De film moet je uiteraard in het Japans kijken, anders is die echt 3 keer niks.
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2007, 22:39 uurAls trouwe DBZ fan ken je film eigenlijk al uit je hoofd
Trunks heeft alles uitgelegd nadat hij Frieza in mootjes heeft gehakt
Mijn favo chars. zijn
Vegeta: wegens zijn ego en hoe hij zn vijanden belachelijk maakt
(ITS ALL ABOUT THE PRIDE AND HONOR)
Goku: Humor en dat ie altijd honger heeft net als mij
Gohan was echt de bom in Cell Games Saga
zn boze blik stond me wel aan
hub_011
[permalink] geplaatst op 15 november 2007, 21:58 uurzeer goede dragonball z film op bardock the father of goku naar

3,0
[permalink] geplaatst op 22 december 2007, 14:31 uurBest wel leuke film. Verteld best wel veel belangerijke dingen.
3***
[permalink] geplaatst op 30 september 2008, 20:02 uurEen van de betere DBZ films. Het hoogtepunt van de film vond ik dat Trunks veranderde in een Ssj. Die muziek en de emotie. Echt geweldig! 3.5
5,0
[permalink] geplaatst op 3 juli 2009, 23:31 uurEcht een leuke film, vooral omdat de meesten niet weten waar dit verhaal verder ging.

4,0
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2009, 9:44 uurBeide specials 'History of Trunks' en 'Bardock - The Father of Goku' zijn mijn favoriete onderdelen van de anime. Dat komt omdat het gewoon feature films zijn die in de anime zelf hebben plaatsgevonden.
Wat ik daar zo goed aan vind is dat de canoniteit achter de specials dus ook volledig bij Toriyama vandaan is gekomen, en niet zoals bij Toei een paar ongeinspireerde prutsers die met de meest on-dbzachtige figuren kwamen opzetten die gewoon niet binnen de DBZ canon pasten.
Bij de specials is dit niet het geval. De conventionele vijanden zijn aanwezig, ze zijn twee keer zo lang als een episode en ze belichten ook nog de interessantste stukken uit de anime die ze niet in de anime zelf hadden kunnen behandelen.
5/5
[permalink] geplaatst op 14 maart 2010, 20:08 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenIk kan me niet voorstellen dat je deze film kan waarderen als je de serie niet hebt gezien. In elk geval is dit een stuk slechter dan de serie.
De focus ligt zoals de titel al doet vermoeden volledig op Trunks, niet meteen één van de interessantste personages. Het is dan ook vooral jammer dat de rest van de belangrijke personages hier ontbreken, al kan dat door dit verhaal natuurlijk ook niet anders.
Het beste wat de film te bieden heeft is het moment wanneer Gohan dood op de grond ligt en Trunks vervolgens voor het eerst in een Super Saiyan verandert. Helaas is niet de hele film van hetzelfde niveau.
Toch is dit wel een aanrader voor de liefhebbers van de serie. Vooral omdat het interessant is om te zien hoe de toekomstige Trunks in het verleden terechtkomt.
5,0
[permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 23:40 uurEen musthave voor liefhebbers van Dragon Ball Z. Future Gohan is een zeer coole personage. Het verhaal is anders dan je gewend bent, het heeft een unieke sfeer.
[permalink] geplaatst op 11 april 2010, 17:56 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenNomak schreef:
pff jij zeurt teveel man, die film was gewoon echt goed, hij sloot goed aan op de serie qua history en het verhaal was ook gewoon echt goed!!!!

[permalink] geplaatst op 11 april 2010, 23:04 uurssk schreef:
pff jij zeurt teveel man,.....
Ik schrijf gewoon mijn mening neer. Als het je niet aanstaat hoef je het niet te lezen.
5,0
[permalink] geplaatst op 8 mei 2010, 13:45 uurik vind deze leuker dan dragonball evolution
4,5
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2010, 0:55 uurKippenvel van deze film gekregen.
In de tijd gekeken dat Dragonball Z nog volop op Cartoon Network werd uitgezonden.