locatie: Films » Se7en (1995) » Info

mijn stem:
Thriller / Misdaad
127 minuten

geregisseerd door David Fincher
met Brad Pitt, Morgan Freeman en Gwyneth Paltrow

De New Yorkse politieagent William Somerset heeft nog zeven dagen dienst alvorens hij met pensioen gaat. De tijd die hem nog rest spendeert hij aan de opleiding van zijn opvolger David Mills tot zij opgeroepen worden voor een vrij ongewone moord. In de daaropvolgende, slopende dagen vinden er nog meer moorden plaats. Voor Somerset, een belezen man, begint het te dagen...

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2010, 18:06 uur
chevy93 schreef:
Filmlak schreef:
Eerder kinderachtig dat jij elke vorm van discussie onmogelijk maakt..

P.S. Als je problemen hebt met iets dergelijks, moet je maar een PM naar een staflid sturen en niet hier gaan zeuren... 8|
Graag inhoudelijk reageren of anders niet.

Merkwaardig dat je nu nogmaals op mij reageert.

Je zei namelijk dat je dat niet meer zou doen. Blijkbaar had 1 van ons tweeen niet door dat ik jou aan het negeren was. Je gooide eerder namelijk al twee users door elkaar. En daarom is het onmogelijk om met jou een discussie aan te knopen. Je hebt moeite met het lezen van onderbouwde kritieken van anderen. Je plukt er 2 woorden uit, die in een bepaalde context staan, en je verzint daar je eigen verhaaltje bij, en de context vergeet je dan weer even.
Zoek dan maar een vacature als sprookjesschrijver.

Ik hoop dat ik je nu weer genoeg aandacht heb gegeven, en dat andere Users niet meer worden lastig gevallen met dit soort irritante discussies tussen 2 users.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2010, 18:08 uur
Wie schrijft er een nieuwe recensie? Wie o wie? :Y

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2010, 20:56 uur
Ik heb genoten van deze film...dit komt mede door het zeer sterke acteerwerk van Brad Pitt en Morgan Freeman.

Maar uiteindelijk is het Kevin Spacey die de show steelt in deze film..de manier van praten maakt de man geweldig.

Ook het verhaal is goed opgebouwd en voeg daarbij de sfeer en muziek bij....een geweldige film is geboren. Dit kan je wel overlaten aan David Fincher :D

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2010, 21:14 uur
@ Filmlak,

Mijn hemel, de vraag om aandacht gaat maar door. Na je eerste bericht kraam je louter nog wartaal en provocerende teksten uit.

Ten eerste bestaat een pionier in een genre per defenitie niet uit uitgemolken cliches. Simple as that. Je spreekt jezelf dus al direct tegen.

Ten tweede schreef je dat Se7en een zeikfilm is. Waarschijnlijk bedoeld als mening. Daar past dus het woordje is niet in.

Jij vindt Se7en een zeikfilm. Prima, waarvan akte. Maar ga dan liever berichtjes posten op fora van films die je wel ziet zitten, lijkt mij..

Maar of dat het geval zal zijn...

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2010, 21:56 uur
De ene troll is nog maar net geband en er is alweer een nieuwe.
Ik vraag me af onder welke naam die Filmlak eerder actief was.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 9:47 uur
Als de stijl van deze regisseur je bevalt, zou ik je 'the Game, of Fight Club' aanraden. Die films hebben naar verloop van tijd, qua kracht en eigenheid minder ingeboet dan 'Seven' in mijn opinie.

niet ingelogd

109.067 gebruikers | 64.642 films | 23.981 regisseurs | 2.516.061 berichten | 3.549.346 stemmen