134.880 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.954 berichten | 4.928.149 stemmen

De Onfatsoenlijke Vrouw (1991)

Onfatsoenlijke Vrouw, De (1991)
111 stemmen | gemiddelde 1,88
mijn stem:
12 jaar seks grof taalgebruikNederland
Drama
96 minuten

geregisseerd door Ben Verbong
met José Way, Huub Stapel en Coen van Vrijberghe de Coningh

Emilia leidt een rustig bestaan, samen met haar man Charles en haar dochtertje Anna. Houden van is voor haar een bekend gevoel, maar dat er zoiets als pure lust in haar leeft, weet ze nog niet. Tot ze Leon ontmoet. Hun verhouding begint als een spel, waaraan Emilia zich volledig overgeeft. Als haar dagelijks bestaan erdoor wordt beinvloed, wil ze stoppen.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juli 2002, 13:10 uur
Wel grappig om zowel de oude Johnny als de nieuwe Johnny uit Flodder in 1 film te zien.

martinbroertjes
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 oktober 2002, 17:00 uur
Een redelijke film, maar niet beter dan gemiddeld.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Onfatsoenlijke Vrouw (€ 4,99)
gratis verzending

Onfatsoenlijke Vrouw (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Onfatsoenlijke Vrouw (€ 5,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juli 2004, 22:45 uur
Dvd-release op 2004-09-16.
Bron: www.lapis.to

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 februari 2005, 0:18 uur
Deze heb ik gewoon afgezet.
Erotiek voor de vrouw volgens de Flair.

Goed voor als je naar bed moet ja... Minder dan de helft sterren waard.

Chainsaw
(moderator)
avatar van Chainsaw
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 december 2005, 0:36 uur
Zoals Narva al zegt, best geinig om de twee Johnny's samen in één film te zien. Maar daar is het positieve aan De Onfatsoenlijke Vrouw ook meteen mee gezegd. De film bevat zwakke dialogen, is visueel erg lelijk en bovenal oersaai. Het lijkt wel of de makers geen enkele moeite hebben gedaan om het geheel een beetje interessant te houden. Snel vergeten, dit.

1 ster.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 december 2005, 20:41 uur
Zeker niet zo spannend als de hoes en titel zouden voorspellen, eigenlijk bij vlagen gewoon saai. De mannen spelen echter zeker niet slecht, maar verder erg matigjes.

2*.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2007, 13:19 uur
jose way, een danslerares nu op het consevatorium in tilburg! gruwelijk dit

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2007, 15:00 uur
Tegenvallende film, soms zelfs saai ja. Het opvallendste is inderdaad dat de 2 Johnny Flodders samen in een film spelen en Jack Wouterse even te zien is. Verder niet echt bijzonder. Mischien teveel een vrouwenfilm. ;)

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 november 2008, 18:02 uur
Vreselijk saaie, quasi spannende erotische film die enkel gemaakt lijkt te zijn voor verveelde huisvrouwen met een abonnement op de Viva. Wel leuk om de twee Johnny's (uit Flodder) en inderdaad Wouterse (in een minirolleltje) even langs te zien komen, maar voor de rest valt hier moeilijk doorheen te komen.

1,5 sterren

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2009, 0:29 uur
Dit is echte erotiek...

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juni 2010, 16:56 uur
Redelijke erotische film, hoef deze niet weer te zien.