132.201 gebruikers | 83.039 films | 30.189 regisseurs | 3.421.601 berichten | 4.775.113 stemmen

locatie: Films » Pulp Fiction (1994) » Info

Misdaad
154 minuten

geregisseerd door Quentin Tarantino
met John Travolta, Samuel L. Jackson en Bruce Willis

Jules (Samuel L. Jackson) en Vincent (John Travolta) werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace (Ving Rhames). Vincent komt in de problemen als hij Mia (Uma Thurman), de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch (Bruce Willis), die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.

Deze film staat op nummer 5 in de top 250
» volledige top 250

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 3:30 uur
echt een onzin film, de teksten zullen vast wel scherp zijn, maar voor de rest is het zo een onzin en gebeurd er niks boeiends.
ik houd erg van films snap niet dat mensen tarantino zo waarderen, heb nog nooit een film van hem gezien die mij echt raakte?

graag een weerwoord?

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 8:49 uur
Smaken verschillen? Dat jij zegt dat er hier niets boeiends in gebeurd, daar kan ik met mijn kop niet bij. Dus wat heeft het voor zin om hierover te discusiėren?

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Pulp Fiction (€ 12,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Pulp Fiction (€ 13,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Pulp Fiction (€ 14,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 16:02 uur
peetje-v schreef:

graag een weerwoord?
Eerst een voet massage!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2012, 0:41 uur
jappieBM schreef:
toch een keertje herzien om te zien of ik nou echt iets mis..
De dialogen zijn inderdaad sterker dan ik ze de eerste keer ervaarde. Het verhaal blijft naar mijn mening echter zo verschrikkelijk slecht dat ik mijn cijfer laat staan.

de scenes tussen butch en fabienne zijn op momenten ontzettend langdradig. net als de eindscene van de film.
De opdeling van de film in hoofdstukken blijft ruk helaas. Geen idee wat dat nou toevoegt aan de film behalve overbodige uitleg over de inhoud van de scene...

Toch blijf ik me verbazen over hoe verschillend mensen iets kunnen ervaren. Ze hebben 1 en het zelfde gezien. En er toch 2 compleet tegenover gestelde meningen uit kunnen komen.

Oja, ik ervaar deze film dus precies tegenovergesteld.