Switchback (1997)

geregisseerd door
Jeb Stuartmet
Dennis Quaid,
Danny Glover en
Jared LetoDe film vertelt 2 verhalen. De een over FBI agent Frank LaCrosse (Dennis Quaid), die een onbekende seriemoordenaar op het spoor is. Nadat de naamloze moordenaar Franks zoon ontvoert, wordt hij van de zaak gehaald. Tegen de orders van de FBI in gaat hij door met zijn speurtocht. In het andere verhaal maken we kennis met een oud-spoorwegenwerknemer (Glover), die een lifter meeneemt door de met sneeuw bedekte bergen.
[permalink] geplaatst op 14 februari 2010, 11:00 uurMatig. Alles was matig in deze film. Niet slecht - niet echt goed......ergens tussenin. net als die auto halverwege de film

2,5
[permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 17:16 uurVermakelijke film

Ik heb der wel van genoten met een zak chips en een fles cola

5,0
[permalink] geplaatst op 15 mei 2010, 18:22 uurhet is spijtig dat deze film net geen 3 sterren krijgt, nochtans meer waard. de film zit goed in elkaar, en ik heb me dan ook geen seconde verveeld. Ik wou net gaan slapen toen ik bij het zappen deze film zag. Ik heb met veel plezier nog 2 uur langer opgebleven.
2,5
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2010, 18:17 uurEuh...en waarom geef je dan 5 sterren?
Maar goed, ik vond de film een beetje saai. Was niet spannend en redelijk voorspelbaar. Nette acteerprestaties en een aardig verhaal.
*2.5
3,0
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2010, 15:05 uurIk vind de rol van Danny Glover erg sterk in deze film, kreeg heel erg de creeps van hem terwijl hij normaal gesproken enkel sympathieke rollen voor zijn rekening neemt..
3,5
[permalink] geplaatst op 6 oktober 2010, 21:04 uurSwitchback is een lekkere aktie/thriller die lekker weg kijkt met een zak chips en een lekker glas cola.
4,0
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 20:44 uurStaat als een huis.
3,0
[permalink] geplaatst op 26 maart 2011, 12:44 uurPrima rol van Danny Glover, maar de film was in zijn geheel veel te langdradig.
Had er toch wat meer van verwacht met een cast als deze.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 juli 2011, 13:00 uurDe film is redelijk vermakelijk, maar tóch had er meer in gezeten.