Spy Kids (2001)

geregisseerd door
Robert Rodriguezmet
Alexa Vega,
Daryl Sabara en
Antonio BanderasCarmen en Juni denken dat hun ouders een saai leventje leiden. Ze weten echter niet dat Gregorio en Ingrid Cortez geheim agent waren, maar deze banen opgegeven hebben voor de kinderen. De verdwijning van enkele oud-collega's zorgt er echter voor dat de Cortezjes weer terug moeten naar hun oude baan. Waar ze geen rekening mee gehouden hebben is dat hun kinderen zich dit keer ook met de zaken gaan bemoeien.
2,5
[permalink] geplaatst op 15 december 2009, 21:16 uurViel me wat tegen. Hij viel me iets te dom uit. Iets te kinderachtig. slecht vond ik deze wel niet.
3,0
[permalink] geplaatst op 27 december 2009, 15:16 uurVermakelijke kinderfilm. Alleen het verhaal is niet geweldig. Maar goed een kinderfilm hoeft niet altijd een heel sterk verhaal te hebben. Ik hou het bij een 3,0.
2,5
[permalink] geplaatst op 11 januari 2010, 22:12 uurEen film die vooral bedoeld is, wat ook blijkt met momenten. Even weinig verhaal als de gemiddelde blockbuster en de humor is ook niet echt gedurfd. Soms komt er wel iets leuk boven, maar ligt het er weer te dik op om echt grappig te zijn. Leuk idee, maar gewoon een excuus om kinderen te laten kennis maken met James Bond op hun niveau.
3,5
[permalink] geplaatst op 11 januari 2010, 22:36 uurZou toch wat zijn als deze film onbedoeld zou zijn

[permalink] geplaatst op 5 februari 2010, 21:14 uurza 13 februari om 19.35 op 2BE
[permalink] geplaatst op 12 maart 2010, 16:15 uurmatig net als deel 3
deel 2 was goed te pruimen
LeonardoDicaprio
[permalink] geplaatst op 8 mei 2010, 11:35 uurMatig, acteren deden ze niet zo goed en de special effect waren nogal duidelijk!
Het verhaal was wel leuk en makkelijk te volgen.
1,0
[permalink] geplaatst op 11 mei 2010, 15:24 uurdit is echt een film voor lozers die 9 zijn.
LeonardoDicaprio
[permalink] geplaatst op 11 mei 2010, 15:40 uurMJP10 schreef:
dit is echt een film voor lozers die 9 zijn.
dat kan tog helemaal niet joh met die robots enzo
Misschien is de film daarom ook voor alle leeftijden!
[permalink] geplaatst op 16 juni 2010, 7:35 uurErg leuke film!!
Spijtig genoeg gaat de kwaliteit van de vervolgen in dalende lijn.
Maar Spy Kids blijtt een leuke trilogie.
Deel 4 is trouwens op komst.
[permalink] geplaatst op 18 juni 2010, 14:30 uurMJP10 schreef:
dit is echt een film voor lozers die 9 zijn.
Jij moet zeker
niet naar Transformers kijken.
2,5
[permalink] geplaatst op 23 januari 2012, 15:10 uurNiet echt goed, maar ook niet echt slecht, gemiddeld zullen we maar zeggen, redelijk verhaal.