134.880 gebruikers | 85.650 films | 31.033 regisseurs | 3.506.985 berichten | 4.928.173 stemmen

locatie: Films » Finder's Fee (2001) » Info

Drama / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Jeff Probst
met James Earl Jones, Erik Palladino en Matthew Lillard

Nadat Tepper een portemonnee vindt op straat, neemt hij contact op met de eigenaar om deze terug te geven. Direct nadat hij de rechtmatige eigenaar over de telefoon heeft gesproken ontdekt hij dat er in de portemonnee een loterijlot zit waar 6 miljoen dollar op gevallen is. Ondertussen zijn vrienden onderweg naar zijn huis voor het wekelijkse potje poker, en tot overmaat van ramp heeft de groep de gewoonte om met loterijloten te gokken in plaats van geld. Dan staat de eigenaar van de portemonnee voor de deur en besluit mee te doen met het poker spel. Wie zal er aan het eind van het spel 6 miljoen dollar rijker zijn?

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 januari 2004, 17:32 uur
best leuk (voor een film die zich in zijn geheel in 1 appartement afspeeld).

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2004, 18:56 uur
Er zaten wel een paar leuke stukjes in.
Maar het verhaal vond ik eigenlijk nergens op slaan.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Finders Fee (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Finder's Fee (€ 26,48)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

Chainsaw
(moderator)
avatar van Chainsaw
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 december 2010, 20:32 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Vrij vermakelijk tussendoortje, dat een klein verhaal weet te vertellen met de minimale middelen. Een paar aardige acteurs, één appartement en een simpel uitgangspunt vullen anderhalf uur film, maar zonder al teveel problemen. Oké, het verhaal gaat soms alle kanten op en op bepaalde momenten worden vrij veel planken misgeslagen (het met drama gevuld moment dat Tepper's vriendin buiten staat bij de intercom is echt te slecht voor woorden). En echt heel memorabel of uitzonderlijk is Finder's Fee geen moment. Maar daar staat tegenover dat vervelen ook geen optie is. Aardig spel, soms best goed opgebouwde spanning en een best fraai slot maken Finder's Fee het bekijken waard. Prima voor de regen(of sneeuw)achtige donderdagavond.

3 sterren.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2011, 19:18 uur
'k vond het nog een goeie film, met een verrassend einde.