EuroTrip (2004)

Komedie / Avontuur
90 minuten
geregisseerd door
Jeff Schaffermet Scott Mechlowicz, Jacob Pitts en Michelle Trachtenberg
De Amerikaanse tiener Scott heeft een online-vriendinnetje in Duitsland. Haar naam is Mieke, wat Scott dus uitspreekt als Mike. Aangezien hij Mieke als jongen aanziet, schrikt hij wanneer zij vraagt of ze langs mag komen. Als hij dit niet accepteert, wil Mieke niks meer met hem te maken hebben. Maar dan komt Scott erachter dat Mieke eigenlijk een bloedmooi meisje is. Samen met drie vrienden gaat hij op vakantie naar Europa.
5,0
[permalink] geplaatst op 17 juni 2009, 19:19 uurGeweldige film. Zelfs nog een leuk verhaal. Alles klopte gewoon. 5*
5,0
[permalink] geplaatst op 11 juli 2009, 23:51 uurHij is toch ook geniaal? nu al een stuk of 5 keer gezien en vind em nog elke keer even grappig, zo niet grappiger...
3,5
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2009, 20:44 uurIk vond het wel een leuke komedie, maar nu ook weer niet zo genieaal dat je er een 5* aan geeft, er zijn toch wel al betere gemaakt?
Wat niet wegneemt dat ik vaak heb moeten lachen en er best wel goed gevonden grappen in te zien waren. Leuke komedie
3,0
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2009, 23:35 uurik vind deze beter dan de gemiddelde tienerfilm
3,5
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2009, 10:44 uurEen van de betere films binnen het genre
Pastichio Rocker
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2009, 11:08 uurAls je in de juiste stemming bent kan dit bij vlagen een erg lollige film zijn. Dat stukje met dat broertje van Mieke bv.

3,5
[permalink] geplaatst op 10 augustus 2009, 17:04 uurDeze een tijdje geleden op TV bekeken.
Was erg dertien in een dozijn. Hier en daar een leuke grap, vaak nog al genant en vrij voorspelbaar.
Amsterdam kwam er natuurlijk weer niet best van af, maar dat viel te verwachten en is ook niet erg in een onzinfilm als deze.
Hoogtepunten: kleuter met Hitlertrekjes, stereotype hooligans (Vinnie Jones: Yes!!) en de "nieuwe" paus.
Geen must-see en waarschijnlijk voor een andere doel-/leeftijdsgroep, maar wel vermakelijk. Overigens een film als Roadtrip, waar deze toch wel een beetje van is gejat, is kwalitatief stukken beter (ook betere hoofdrolspelers).
Een magere zeven, ofwel 3,5 ster.
3,5
[permalink] geplaatst op 9 september 2009, 19:47 uurBest aardig, zaten zeer grappige momenten in, maar helaas ook wat 'jammers'. Verder een prima, vermakelijk filmpje voor tussendoor met wat vrienden. Acteurs deden het best aardig, en sommige karakters waren fantastisch. (de hooligans en de scene met het broertje van Mieke) Als je een gewoonweg een erg leuke tienerfilm wilt zien is-ie ten zeerste aan te raden. Hou je niet van tienerfilms, blijf dan ver weg van deze film.
Enige echte kritiekpuntje was Amsterdam. Dat deel van de film was ronduit slecht en helemaal niet grappig, en de decors waren ronduit dramatisch (zeker als je wel is in A'dam bent geweest) . Terwijl er juist zoveel grappigs te doen is met 'The Capital Of Sex And Drugs' lijkt me zo?
3,5 *
[permalink] geplaatst op 16 september 2009, 18:47 uurflipflop schreef:
3,5 *
Ach, ja... Amsterdam. Was eigenlijk wel blij dat dit maar kort in beeld kwam.

4,0
[permalink] geplaatst op 20 september 2009, 2:43 uurSuperfilm

Alle clichés over Europa worden uit de kast gehaald en het nummer Scotti Doesn't Know heb ik maar op mn iPod gezegd xD. Ik lach ook helemaal dubbel om die engelse hooligans, kleine Heinrich, het uitgaan in het Oostblok etc.
Amsterdam vond ik wel tegenvallen
Als je van dit soort "road trip" komedies houdt is dit zeker een aanrader
4,5
[permalink] geplaatst op 2 oktober 2009, 0:42 uurVermakelijke komedie , kwamen nogal domme stukken in dat het heel grappig maakten.
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2009, 21:21 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenLeuke film, natuurlijk niet bij nadenken want dan is ie ronduit slecht. Maar af en toe vond ik em echt heel grappig.
bijv. de incest scene, en dat met die paus was ook geweldig
3,5
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2009, 17:17 uurFlauwe leuke komedie(wat ik wel leuk vind, als ik geen zin heb om mijn hersens te gebruiken)!
Ook scottie doesn´t know deed het em.
Toch vielen sommige stukjes beetje tegen maar toch leuke film voor leuke avond!
3,0
[permalink] geplaatst op 29 oktober 2009, 14:36 uurLeuk filmpje om te kijken op een zaterdagmiddag.
5,0
[permalink] geplaatst op 21 december 2009, 12:07 uurik heb die film echt al 5x gezien ofzo maar hij blijft echt uber epic. Vooral dat nummer "Scotty doesn't know" is te vet. 1 van de betere humor films die ik heb gezien. Sowieso hou ik echt van dit soort slappe tiener films in de stijl van American Pie etc --> 5*
4,0
[permalink] geplaatst op 21 december 2009, 19:40 uurMagnifieke film!
Heerlijke roadtrip! super gewoon:)
3,5
[permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 14:43 uurHeerlijke comedyfilm. Wel echt flauw. In Amsterdam is het allemaal porno en drugs, in Engeland alleen maar Hooligans, in het oosten zijn ze allemaal heel erg arm. Wel een vermakelijke film.
3,5
[permalink] geplaatst op 10 februari 2010, 12:16 uurVan het weekend nog gezien ergens. Blijft vermakelijk, maar ik had hem wel veel te hoog gewaardeerd voorheen. 3,5* is meer dan genoeg. De stukken in Bratislava, de hooligans, Berlijn en Rome blijven grappig.