Nog maar eens een volslagen absurd sexploitation werkje,ditmaal verzorgd door niemand minder dan naziploitation-icoon Batzella

.Het begint dus als een soort Bava-achtig gothic horror verhaaltje maar ontaardt al snel tot een LSD trip waarbij vergeleken Franco films kleinburgerlijk overkomen.Batzella haalt werkelijk alle trucs uit de kast om te verhullen dat hij bezig is met het produceren van pulp:bizarre angles,continu gekut met de focus,psychedelisch kleurgebruik,rookschermen,noem maar op,
Het schijnt allemaal te draaien om trashhelden Harris en Calderoni

die worden geconfronteerd met hun duistere ik,te voorschijn geroepen door Satan.Dubbelrollen dus voor die 2,waarbij Calderoni gelukkig in beide volstrekt nymphomaan is en volstrekt incapabel om haar tieten binnenboord te houden.Nog beter:ze is/zijn überhaupt niet in staat om welk kledingstuk dan ook aan te houden en Rita loopt dan ook practisch continu in volle glorie rond(volmaakt lichaam imho

) en stort/storten zich als wilde beesten op de 2 Harrissen,de Filippijnse werkster en Satan zelve.
Na al deze waanzin valt de orgiastische finale vol full frontal nudity toch wat tegen.Hoogtepunt is de sequentie met de hitsige reuzenspin,die zeker thuishoort in de top 100 van meest campy momenten uit de filmgeschiedenis.
Alleen aanbevolen voor mensen die van hun psychiater reeds het predikaat"uitbehandeld"hebben meegekregen.