Tangled (2001)

geregisseerd door
Jay Lowimet
Rachael Leigh Cook,
Shawn Hatosy en
Jonathan Rhys MeyersEen jongen wordt beurs geslagen aangetroffen op een weg. Het onderzoek van de politie naar wat er met de jongen gebeurd is leidt naar een driehoeksverhouding tussen een tienermeisje en 2 jongens.
1,0
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2003, 16:17 uurNogal suf tienerthrillertje met een wel heel erg simpel plotje dat in 25 minuten had gekund. En Rachel Leigh Cook kan niet acteren.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2003, 13:04 uurEen niet onaardige thriller met mooie momenten. Jonathan Rhys-Meyers spat van het scherm. Rachael Leigh Cook niet.
Het thema is boeiend, maar toch vaak weer te preuts (lees: amerikaans) uitgevoerd.
3 ***
3,0
[permalink] geplaatst op 7 december 2003, 15:31 uurLeuk geprobeerd maar de film wordt op een gegeven moment te soft en het einde is een beetje voorspelbaar. Verder acteert Rhys-Meyers zeer goed en eigenlijk TE goed voor een film als deze.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 mei 2005, 10:33 uurGeen onaardige film. Vond hem best leuk in elkaar gezet,met een aantal aardige wendingen in het verhaal. Geen topper uiteraard,maar het acteerwerk was zeer behoorlijk en het verhaal liep gewoon lekker door. Het werd nergens echt saai. En om een kleine 100 min naar Rachael Leigh Cook te kijken is ook geen straf...
3,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2005, 19:42 uurspannende film die handig gebruikt maakt an flashbacks waardoor het in het begin een warrig verhaal is wat uiteindelijk graapig wordt afgewerkt doordat er twee einden kunnen zijn zo lijkt het, maar dat wordt aan het einde duidelijk.
***
2,5
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2006, 12:20 uurHad deze al eens gezien, maar voor de tweede keer dus nu.
Vind het een matig filmpje, met weinig extra's
Slecht geacteerd ook, en ik vond de hoofdrol spelers eerder irritant.
Maar het verhaal was wel te doen, soms leuke wendingen erin.
Het was niet geweldig naar mijn mening.
4,0
[permalink] geplaatst op 21 maart 2007, 18:51 uurIk vond het trouwens wel een leuke film. Zo zie je maar wat voor vrienden er allemaal zijn. Hoe mensen zich zo anders kunnen voordoen dan ze werkelijk zijn. Wat jaloezie allemaal veroorzaakt.
1,0
[permalink] geplaatst op 6 juni 2007, 0:35 uurAllemaal redelijk voorspelbaar, nogal cliché
1,0
[permalink] geplaatst op 10 september 2007, 19:22 uurWaarom die 2 lieve jongens nou zo moeilijk deden om die meid.. nou ja. Dit is een thriller met het 'There is something about mary' thema. Erg suf allemaal. 1
1,5
[permalink] geplaatst op 17 juni 2008, 16:21 uurDe film was pas op tv en ik heb hem gekeken de film had beter kunnen zijn. De film voelt oppervlakkig aan en word nergens echt intens. De film maakt ook een slordige en verwarrende indruk door de flashbacks die op een wat middelmatige manier in de film zitten. Met het script van de film had veel meer gedaan kunnen worden.