134.877 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.915 berichten | 4.928.083 stemmen

Tagged: The Jonathan Wamback Story (2001)

Tagged: The Jonathan Wamback Story (2001)
25 stemmen | gemiddelde 3,36
mijn stem:
6 jaar geweld angst grof taalgebruikCanada
Drama
120 minuten

geregisseerd door John L'Ecuyer
met Tyler Hynes, Christopher Jacot en J. Adam Brown

Jonathan Wamback is met zijn familie verhuisd naar een nieuwe buurt. Op school krijgt hij het meteen aan de stok met bullebak Kyle Simpson. Jonathan nam het namelijk meteen op voor Simpsons slachtoffer en dat zint Simpson niet. Wanneer ook Simpsons vriendinnetje Courtney steeds meer contact zoekt met Jonathan, besluit Simpson zijn rivaal een lesje te leren. Gebaseerd op waar gebeurde feiten.

gebruiker
bericht

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 mei 2005, 22:19 uur
ik heb net de film gezien,zo geweldig..goed uitgewerkt. De hoofdrol-speler was ook super
Echt wel een vet mooie film!

Sexy Lee Ryan
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 mei 2005, 22:38 uur
Ik heb de film ook net gezien, vond het ook een mooie film.
Meestal vind ik die woensdagavond films niet zo veel meer, maar deze was mooi. 3,5*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2005, 18:01 uur
de film is idd erg mooi. vooral van die films die gebasseerd zijn op waar gebeurde feiten vind ik erg mooi. en dat was bij deze dus ook zo. vooral het einde vond ik erg mooi en ook heel zielig.
3.0

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2005, 20:10 uur
Ik ben nooit zo weg van de "Waar gebeurd"-verhalen op RTL-4, maar vond deze film toch wel indrukwekkend. Vooral de hoofdrolspeler verdient wat mij betreft een pluim.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 mei 2005, 19:32 uur
Heb de film woensdag avond gezien..
Echt een Vette film.. Echt waar nog nooit zo'n goeie film gezien, komt waarschijnlijk ook omdat het een ''waar gebeurd verhaal is''.
Het is ook wel een hele zielige film, bij sommige stukken begon ik gewoon echt te janken, vooral toen jonathan werd geslagen. Ik vind het raar en vooral heel triest dat ze met zun vijven hem hebben geslagen..
Net alsof je het alleen niet af kan :S.
maarja kijk hem maar ...
ik heb ook nog een vraag, kan je deze film huren?
oja tyler hynes(jonathan) is echt superrr lekker!!
haha...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 mei 2005, 14:08 uur
Hallo Mensen,,

Ik zoek de film Tagged: The Jonathan Wamback Story
maar ik kan hem nergens vinden ..
ik wil hem kopen weet iemand waar dat kan ..

Groetjes Wendy

Mail mij even MissLeeRyan@hotmail.com

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2005, 19:56 uur
Ik wou even kwijt dat ik: Tagged. The Jonathan Wamback Story een super mooie film vondt!!
Het sprak me heel erg aan.
De meeste waargebeurde films die op woensdag avond op tv komen vindt ik helemaal niks aan!
Maar ik zag een voorstukje van de film en ik moest de film gewoon zien!..
ik zat met tranen in me ogen voor de tv
Echt een super film, ik hoop dat die vaker wordt uitgezonden

Xxxjes Ingrid

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2005, 19:57 uur
Wendy15:

Ik wil de film ook heel graag kopen! ik heb geen idee waar,
Als je het indien al weet waar die film te koop is ofzo..
Zou je dan een berichtje willen sturen naar mij

Xxxjes Ingrid

vandaag op VTM om 21H30

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 september 2005, 23:33 uur
xenne schreef:
vandaag op VTM om 21H30

gezien aldaar .... duidelijk een tv produktie ; aangrijpend verhaal dat wel, maar verfilmd met matige acteurs .... kon me niet echt boeien helaas (typische brt weekendfilm) ::: een gemiddelde van 3,5 voor de film is echt wel veel te hoog

ik hou het bij 2 sterren

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 september 2005, 17:34 uur
deze film,was gewoon super,de acteurs vooral tyler hynes(HoTHoT!)hihi..maah de andere konde ook goed actere..maar het verhaal vind ik echt keimooi!Ik was ok op bepaalde momente aant janke vooral aan het einde en toen hij in elkaar werd geslage..maah het begin vind ek echt goed gedaan en die geblondeerde vond ik heel stoer en het meisje kon heel goed actere ma voelde die nu iets voor die jongen?dat vraag ik me nog af?mjaah ik ben wel blij dat mn mama hem eeft opgenomen de film ,nu kan ik hem elk moment zien..dus danku mama!
nog iets ermee..DEZE FILM WAS PRACHTIG!
XxX inaah! * ^O^

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 september 2005, 15:04 uur
denk dat deze film vooral aanslaat bij jonge meisjes ;) niet verwonderlijk want de hoofdpersoon is een knappe verschijning & het thema van de film is pesten op school, dus dat zal wel aanspreken bij een jong pubiek...

ik vind de gemiddelde score van 3,5 wel niet echt representatief voor de kwaliteit vd film

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 augustus 2006, 14:51 uur
Dit was echt een top film dezer moet er vaker voor komen maar hij komt er niet voor de televisie :'( !!!!

kunnen jullie zorgen dat tagged: The Jonathan Wambeck Story vaker komt zodat ik hem kan opnemen of iets dergelijks!!!!

dus please laat deze film nog eens op de buis komen!!!!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 januari 2009, 0:32 uur
Ik had deze film eens gezien op tv, zo'n rtl 4 film. Ik vond het echt een geweldig goede film. Jammer genoeg kan ik 'm nergens meer vinden, niet als dvd, niet om te downloaden. ik hoop echt dat ik 'm nog eens zie, want het is echt de moeite waard!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 22:33 uur
ik heb deze film 1 keer gezien en sindsdien wilde ik hem hebben. Maar ik kan 'm nergens vinden en voor de torrents moet je betalen....
iemand die 'm wel heeft?? ik wil 'm zo graag nog een keer zien...