Peppi en Kokki bij de Marine (1976)

27 stemmen | gemiddelde 1,62
Nederland
Avontuur120 minuten
geregisseerd door
Nan de Vriesmet
Gerard van Essen en
Herman KortekaasAls Peppi en Kokki een dagje naar het strand gaan vinden ze een bom die door de marine onschadelijk wordt gemaakt. De Kapitein vertelt ze dat hij zich erge zorgen maakt omdat hij steeds mysterieuze briefjes krijgt waarop staat hoeveel dagen hij nog heeft. Peppi en Kokki bieden hun hulp aan en gaan werken op het schip.
[permalink] geplaatst op 21 november 2001, 23:19 uurer zijn natuurlijk grenzen he
is dit trouwens wel echt een film?? geen lange aflevering van een tv-programma??
[permalink] geplaatst op 22 november 2001, 14:48 uurHa, is zeker voor jouw tijd. Voor mij zijn Peppi & Kokki jeugdsentiment. Als je goed kijkt, kun je op het affiche 'speelfilm' zien staan. Ik heb de film overigens niet gezien.
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2005, 20:40 uurAls ik kijk hoe vaak er op 1 of 1,5 sterren gestemd word, moet deze film rampzalig zijn. Maar ik denk dat ik het er toch maar op ga wagen om hem te kijken vrijdag (als ik dan tenminste m'n bed uit kan komen)
Toen ik klein was, waren Peppi en Kokki er namelijk nog regelmatig op en ik keek het erg vaak.Dus... ben toch wel benieuwd.
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2005, 21:47 uurGeloof dat ze in deze film aan het rotzooien zijn met een zeemijn. Heel, heel lang geleden gezien.
Ze doen haast hun best om de hoezen zo lelijk mogelijk te maken.
2,5
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2006, 13:30 uurvalt toch best wel mee is best leuk hoor
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2006, 14:48 uurWow! wat is dit voor een gemiste klassieker die ik niet ken. shit! nu heb ik hem gemist! Vertel: hoe was ie?
2,5
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2006, 23:21 uureen meevaller;)
2,0
[permalink] geplaatst op 15 juni 2008, 10:40 uurGaat wel inderdaad, Leuk om eens te kijken als met je kinderen want ik vond het vroeger echt helemaal geweldig, Nu vind ik het veel minder dus eigenlijk een 1.5* maar omdat ik het vroeger zo Leuk vond doe ik er nog een halfje bij.
2,0
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2008, 22:23 uurVond dit vroeger echt geweldig, zal hem toen wel een keer of vijf gezien hebben, kan me inmiddels niet veel meer van herrineren maar zag laatst toevallig weer een stukje op tv en dat zag er toch wel behoorlijk cheesy en kinderachtig uit.
2 sterren (opnieuw uit jeugdsentiment)
1,0
[permalink] geplaatst op 22 november 2008, 15:52 uurNooit veel aangevonden, deze nep L & H clownen.
Ik kan me zelfs niet voor de geest halen met mijn mondhoeken te hebben bewogen.

2,0
[permalink] geplaatst op 14 juni 2010, 21:25 uurVroeger ooit eens gekregen. Vond het toen al middelmatig. Heb P&K nooit echt leuk gevonden. Kan me nu weinig meer herinneren van dit antieke werk. Volgens mij op de rommelmarkt gezet of bij Terres Des Hommes gebracht. ik hou het maar bij een 2,0tje.
0,5
[permalink] geplaatst op 19 maart 2012, 21:07 uur"Dit was niet om a-a-n t-e g-l-u-r-e-n!"
"Wat is dit voor onzin joh!?"
"Schei toch uit man!"
"Die kunnen er he-le-maal niets van!"
Aldus een bebrilde, goedlachse voetbalanalist.