134.877 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.915 berichten | 4.928.083 stemmen

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)
943 stemmen | gemiddelde 3,16
mijn stem:
6 jaar geweld angst grof taalgebruikVerenigde Staten
Komedie
91 minuten

geregisseerd door Adam McKay
met Will Ferrell, Christina Applegate en Paul Rudd

Ron Burgundy (Ferrell) is één van de meest bekende nieuwslezers in San Diego in de zeventiger jaren. De eerste vrouwelijke nieuwslezers doen hun intrede; een van hen is de ambitieuze Veronica Corningstone (Applegate). Ron is bereid om Veronica uitzendingen te geven op het gebied van 'woman interest' ; waaronder mode en koken. Maar wanneer Veronica weigert de 'oogappel' van het station te zijn, gaat ze toch het nieuws presenteren; het begin van een langdurige strijd...

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2012, 20:05 uur
Ik zal proberen mijn verwachtingen wat naar beneden bij te stellen aangezien het lastig zal worden het eerste geniale deel te evenaren. Maar ik heb er wel enorm veel zin :)

Aankonding sequel Anchorman door Ron Burgundy

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2012, 0:01 uur
Doet wat het moet doen, leuke cast. Beter dan Old School die ik de dag erna zag.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Anchorman (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Anchorman (€ 7,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Anchorman (€ 7,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 20:35 uur
Nice 8)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 21:45 uur
Yes :D

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 11:11 uur
De eerste trailer is al uitgelekt.

Grappig dat er eigenlijk al een trailer en poster is terwijl het script nog niet geschreven is en ze pas in februari beginnen met filmen. Ik vraag me ook af hoe ze dat zo snel gaan doen als ze de film al in 2013 willen uitbrengen.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 11:43 uur
Eén van de beste Will Ferrell films. Supporting cast ook van te smullen.

Wat is die Ferrell toch ook een held. Blijft mijn favoriete comedy acteur. Volgens mij onderschatten nog veel mensen wat een acteertalent hij heeft. Elke rol, hoe gek ook, weet hij goed neer te zetten.

kappeuter
(moderator)
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2012, 19:07 uur
Anchorman 2: The Legend Continues Official Teaser (2012) - YouTube

Scripting. Looking to shoot in early 2013.

Anchorman 2 (2014) - IMDb

Dat duurt nog even...