The Taking of Beverly Hills (1991)
Alternatieve titel: Boomer: The Taking of Beverly Hills

34 stemmen | gemiddelde 2,19

Actie /
Misdaad96 minuten
geregisseerd door
Sidney J. Furiemet
Ken Wahl,
Matt Frewer en
Robert DaviNa een valse melding van een gasramp in Beverly Hills steken de verschillende veiligheidsdiensten de koppen bij elkaar voor een gewaagd plan: de plundering en vernietiging van deze rijke en decadente stad. Wanneer de bevolking eenmaal is geëvacueerd lijkt succes verzekerd, maar dan blijkt dat één man zich nog in de stad bevindt. Deze football-held heeft al gauw in de smiezen dat er iets niet klopt, en bindt de strijd met de plunderaars aan.
2,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2003, 21:17 uurEen slap afkooksel van Die Hard. Ken Wahl treedt aan als de held die het opneemt tegen een leger bandieten. De film doet, mede door de mindere acteerprestaties, zeer onrealistisch aan...
1,5
[permalink] geplaatst op 20 maart 2006, 15:03 uurNiet best deze film. Zie je meteen hoe goed Die Hard in elkaar zit.
2,5
[permalink] geplaatst op 21 maart 2006, 16:48 uurOnrealistisch, simpel en met slechte one-liners (vooral van Wahl). Daar komt nog bij dat Ken Wahl niet bepaald 's werelds beste acteur óf actieheld is. Slechte film dus, maar dat neemt niet weg dat de film gewoon erg vermakelijk is (vooral voor kerels)! Vooral wanneer de huurmoordenaar in de SWAT-tank een deel van Beverly Hills sloopt, terwijl hij op de vluchtende Wahl en Frewer jaagt.
Kwalitatief > 1.5*
Entertainmentwaarde > 3.0*
Totaal > 2.25* >> 2.5*
[permalink] geplaatst op 20 januari 2007, 22:27 uurVond deze film wel tof de 1e keer dat ik hem zag.
Aktie en Humor zaten er toen wel goed bij.
Vanavond maar eens voor de 2e keer bekijken.