Dracula 3000 (2004)

geregisseerd door
Darrell Roodtmet
Casper Van Dien,
Erika Eleniak en
CoolioHet is anno 3000. Een ruimtevrachtschip is op een interstellaire routinemissie. Onderweg ontdekken ze de verlaten ruimtetransporter Demeter, die 100 jaar geleden als vermist werd opgegeven. Omdat de bemanning van het vrachtschip financieel krap zit, gaan ze aan boord om zo veel mogelijk van waardevolle vracht te claimen. Helaas heeft het schip een gevaarlijke blinde passagier.
[permalink] geplaatst op 17 mei 2006, 11:08 uurBoordAppel schreef:
Mocht ik hem ergens tegenkomen voor een zacht prijsje zal ik het zeker niet laten dit te bekijken.
Fikret8 schreef:
Als iemand interesse in dit dvd heeft, zou ik hem zo voor een paar euro weg willen geven.
Zo, ook weer opgelost.

0,5
[permalink] geplaatst op 17 mei 2006, 16:32 uurPM aan BroodAppel verzonden.
Vind de titel en dvd cover een beetje misleidend. Totaal een ander beeld dan wat de film zelf is. vind het ook nog eens meer een komedie dan horror.

[permalink] geplaatst op 2 augustus 2006, 17:01 uurzonde van je tijd,zonde voor het geld dat ze erin hebben gestoken..deze haalt alleen het gemiddelde van dracula-films naar beneden...flop 5
0,5
[permalink] geplaatst op 15 september 2006, 12:28 uurInderdaad een echte flop in alle opzichten. Zelden zo een slechte film gezien.
niet meer dan 0,5
2,0
[permalink] geplaatst op 28 januari 2007, 17:22 uurja als die dracula er nu niet zo nep als het maar kan uit zag , zou de film in mijn ogen al een stuk beter zijn, ik vind dracula 2000 dan stukken beter
0,5
[permalink] geplaatst op 10 februari 2007, 0:04 uurMijn nieuwe nr1 slechtste film allertijden. Slecht acteerwerk, niet spannend, serieuze en moordlustige personages die eerder grappig dan eng zijn (wij hebben een aantal keren flink in een deuk gelegen door meneer Coolio met zn prachtige neptanden die je bij onze lokale fopshop kan kopen). Enige pluspunt is de omgeving, aan het uiterlijk van het ruimteschip is behoorlijk wat aandacht besteed. En de CGI, volgens mij zijn er voor 30 seconden aan computerbeelden van het ruimteschip gemaakt, en dit herhalen ze om de 5 minuten.
Daarnaast belachelijk MTV-camerawerk (dertig keer inzoomen uitzoomen en dan hoopt de regisseur zeker dat dat voor adrenaline zorgt voor de kijker?).
[permalink] geplaatst op 8 september 2007, 17:00 uurwalgelijk slechte film
0.5* omdat je niet minder kan geven
2,0
[permalink] geplaatst op 3 november 2007, 13:46 uurSlechtste dracula die ik al gezien heb
1,0
[permalink] geplaatst op 16 november 2007, 14:20 uurDamn wat een slechte film. Geheel eens met de recensie van V.
De enige reden waardoor deze film iets hoger zou kunnen scoren was misschien een extra scene aan te plakken met de Pleasure Bot, maar ook dat mocht niet baten

[permalink] geplaatst op 22 juni 2008, 20:32 uurEen 1,52?! Bizar hoog. Ik ben nieuwsgierig waarom een zekere Mullyboy dit een 5,0* geeft?!
1,0
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2008, 11:32 uurZo slecht zal tie niet zijn.
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2008, 11:55 uurumbro01 schreef:
Zo slecht zal tie niet zijn.
Kijk hem dan maar eens ben is benieuwd naar je mening.

1,0
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2008, 23:47 uurmartinovitch schreef:umbro01 schreef:
Kijk hem dan maar eens ben is benieuwd naar je mening.

Oke je had gelijk. Wat een Slechte film zit totaal geen verhaal in en heel weinig horror. Zelfs als ik deze film gratis op DVD kon krijgen wou ik hem niet.
0,5
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 0:05 uurEn toen was er ineens een pokerwedstrijd.
Ach, zo jammer was het ook weer niet dat RTL7 deze film afkapte om iets anders te laten zien, want het was één enorme prul.
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 0:09 uurstephan73 schreef:
En toen was er ineens een pokerwedstrijd.

ik vond het al zo'n vreemd einde!
ik vond er in ieder geval weinig aan...
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 0:14 uurstephan73 schreef:
En toen was er ineens een pokerwedstrijd.
Haha, inderdaad..wat een gaar einde zeg.
Ik vond de film opzich nog wel enigszins gaan, maar dat einde verpest het...& de special effects & de weinige spanning & & &...
Toch nog 1 ster
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 0:19 uurZag na 3 minuten genoeg. Wat een rommeltje...
1,0
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 0:57 uurposter doet enger voor dan het is en wat is het
niks aan....
1 ster
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2008, 9:35 uurPoster is wel een heel erg goedkope Giger-ripoff.
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2008, 0:45 uur1 woord:
poep!!!
Ik schaam me dat ik, nadat ik beloofd had hem nooit meer te zien, toch een kortdurende blik op de film heb geworpen. Het was tijdens een zapmoment tussen twee films in en duurde hoogstens 20 seconden. MaarZelfs dat was al te lang!!!!
0,5
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2008, 1:10 uurHeeeelemaal uitgekeken, (wel onder het pokeren) Ik heb me rot gelachen!
Volgens mij werd Dracula door Beau van Erven-Dorens gespeeld.
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2008, 1:13 uurAls ik dat allemaal lees laat ik die Bracula Box maar best links liggen.
Nog liever voor de 51ste keer een Hammer Dracula herbekijken.
0,5
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2008, 1:50 uurHammer Rules!!
1,5
[permalink] geplaatst op 8 januari 2009, 10:18 uurEen woord Coolio....zegt wel genoeg denk ik..
Zo slecht dat het stiekem eigenlijk wel weer een beetje grappig word!
Ik heb ze slechter gezien..vandaar nog die 1,5 punt
0,5
[permalink] geplaatst op 2 maart 2009, 11:28 uurmoest het kijken voor mn profielwerkstuk, heb het idee dat ik 86 minuten gewoon heb weggegooid. ik bedoel, op een gegeven moment as het gewoon grappig, zo slecht was het! het is ook niet meer waard dan 0.5 punt....
0,5
[permalink] geplaatst op 5 juni 2009, 16:51 uurik heb gisteren me ook gewaagd om deze film toch eens een keertje te bekijken, nou dat was me wel een echte tegenslag
ik heb me na 10 minuten toch gedwongen om verder te kijken maar na 30 minuten heb ik de film toch afgezet , ik snap ook niet waarom ze dit een horror noemen????naar mijn mening , een echte horrorfreak is dit wel echt een van de slechtste die ik bekeken heb
jirachi03
[permalink] geplaatst op 30 augustus 2009, 23:44 uurSoms moet je het slechte zien om het goede beter te herkennen.

0,5
[permalink] geplaatst op 25 november 2009, 18:56 uurwerkelijk vreselijk zelfs nog grotere troep dan emanuelle vs dracula.
dit had nooit gemaakt mogen worden.
5,0
[permalink] geplaatst op 21 april 2010, 2:52 uurWat een meesterwerk!
dominion
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2010, 13:13 uurDracula in space.
Deze ga ik maar eens opzoeken.
0,5
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2011, 22:25 uurFilm komt totaal nep en goedkoop gemaakt over. Van enige spanning is totaal geen sprake. Gelukkig zorgde Coolio nog voor een komische noot in de film zodat ik af en toe toch eens een kleine lach op mijn gezicht kreeg. Maar uiteindelijk zelfs als onbedoelde parodie op vampierenfilms is deze film zwaar gebuisd. Vermoedelijk was het budget van deze film ook snel opgesoupeerd want het einde is nogal abrupt. Anderzijds is dit misschien het enige positieve aan heel deze film. Ook voor de looks van Erika Eleniak moet je niet naar deze film kijken want deze zijn al wat passé.