Dudley Do-Right (1999)

geregisseerd door
Hugh Wilsonmet
Brendan Fraser,
Sarah Jessica Parker en
Alfred MolinaDe Canadeze Mountie Dudley Do-Right heeft het druk met het bewaren van de vrede in zijn kleine dorpje in de bergen. Als zijn rivaal Snidely Whiplash een plan verzint om alle eigendommen in het dorp op te kopen, en vervolgens een valse goldrush te starten om zijn eigendom met winst te verkopen, is het aan Dudley om dit te voorkomen.
1,5
[permalink] geplaatst op 12 november 2001, 21:15 uurIn de hele film hoor je commentaar van een of andere verslaggever van de film. Dit was gigantisch irritant omdat je deze stem om de 10 minuten hoorde en vertelde elke keer wat dudley deed.
1,5
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2002, 22:17 uurzeer flauwe film. Dat commentaar was zwaar irritant! Maar als je het commentaar wegdenkt is het opzich wel grappig.
1,0
[permalink] geplaatst op 21 november 2002, 11:36 uur"Zany Entertainment"...niet echt...1 ster.
0,5
[permalink] geplaatst op 26 april 2008, 15:47 uurGrappig? Ja, de eerste 5 minuten, daarna eerder saai, heb 'm direct verzet.
2,0
[permalink] geplaatst op 20 mei 2008, 9:11 uurnele schreef:
Grappig? Ja, de eerste 5 minuten, daarna eerder saai, heb 'm direct verzet.
Als je hem niet uitziet, waarom stem je dan?
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2009, 18:32 uurklinkt als een poepfilm, maarja ik heb ga hem wel een kans geven
1,5
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2009, 10:28 uurStompzinnig kleuterachtig, meer woorden maak ik er niet aan vuil
1,5
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2009, 12:21 uurWat een slechte film zeg... Ik vraag me trouwens af: hoorde dat begin (dat volledig in animatie was) nu ook bij deze film of was dat een soort slechte commercial-break?
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2009, 22:07 uurNa 15 minuten afgezet. Wat slecht en niet leuk zeg!
0,5
[permalink] geplaatst op 24 maart 2010, 8:10 uurLang geleden dat ik hem gezien heb maar ik weet nog dat ik dit toen erg flauw vond en toen totaal niet kon begrijpen dat je met zoeen cast zulke rotzooi kan maken.
[permalink] geplaatst op 6 juni 2010, 21:33 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenaparte en hele drukke film, met die leer meester was wel geniaal