134.877 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.907 berichten | 4.928.072 stemmen

locatie: Films » Taxi (2004) » Info

Actie / Komedie
97 minuten

geregisseerd door Tim Story
met Jimmy Fallon, Queen Latifah en Jennifer Esposito

Belle, een bezorgster ter fiets besluit haar snelheidstalent aan te wenden om taxi-chauffeuse te worden. Ze wordt al snel bekend doordat ze met 135 mph de stad door scheurt. Een zekere politieman, die niet over deze rijstijl beschikt, weet Belle over te halen om voor hem te komen werken. Samen gaan ze op zoek naar een bende bloedmooie, vrouwelijke bankovervallers.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juni 2008, 12:17 uur
:') .

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2008, 1:27 uur
okeej idd het is een namaaksel van taxi 1 maar ik vind het op zich wel een film om goed weg te kijken hoor, en mensen was het geen goeie scene dat die ene chick de ander is ff ging fouillere!!! alleen daarom al 2 sterren

geef het een voldoende ( 3 sterren )

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Taxi (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Taxi (€ 12,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Taxi (€ 12,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 maart 2009, 21:38 uur
Om zulke films kan je bijna boos worden. De film is helemaal gejat van de franse versie taxi 1. Er zit niets nieuws in. Ik vond hem misselijkmakend

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juni 2009, 16:38 uur
De amerikaanse versie van Taxi vind ik bedroevend slecht. Dit dankzij de zwakke humor en geen echte goede actiescènes.
Zwak

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juni 2009, 20:11 uur
het is wel een aftreksel van het origineel wat trouwens heeeeeeel saai was.(veel te veel gelul in een andere taal dan engels):P

vond dit een film waar in het id in een veel beter jasje is gegoten met die humor en nog bij is het helemaal super.

voor all die gasten die zo veel commentaar geven op deze film kijk er dan niet naar als je het verkrachting vind en laat al die negatieve meningen dan ook niet achter. dan verneuk je het beeld voor een ander die het misschien wel leuk vind

Gr undeviljur

bild
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2009, 22:40 uur
niet-grappige humor en niet al te goed acteerwerk in een nogal flut verhaal. Zwakke remake.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2009, 17:58 uur
Mooier, beter, grappiger dan de Franse Taxi gewoon een
MUST-SEE!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 december 2009, 7:24 uur
Heb hem gezien toen ik wat jonger was, weet er nog wat van maar vond hem toen wel leuk :)

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2010, 17:25 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Slap aftreksel van het franse origineel.

Ondanks dat is de enige zelfbedachte scéne wanneer ze opgesloten zitten en ze lachgas binnen krijgen juist best grappig. Meer van dat, en het was een leuk filmpje geweest.

Helaas

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2010, 22:13 uur
Vond dit destijds best een leuke komedie met een goede rol van Queen Latifah. Buiten dat het best een grappige film was speelden er ook best een aantal mooie dames (de bankovervallers) mee :)P Jennifer Esposito als politie commissaris mocht er ook best wezen.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2010, 23:01 uur
Ik vind zelf deze film geweldig:) Alleen ze hadden t wel betere titel moieten geven want je raakt heel snel verward met de officiele Taxi. Nu Taxi 2, ook leuke film:) Genoot van beiden:D

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2010, 0:39 uur
Actionfreak schreef:
Mooier, beter, grappiger dan de Franse Taxi gewoon een
MUST-SEE!

Ik vind eigenlijk juist andersom :P

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 augustus 2010, 15:33 uur
Leuke film om even bij weg te zakken.
Niks meer

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2010, 21:40 uur
Gewoon grappig film... maar geen aanrader... :)P

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 augustus 2010, 12:56 uur
Amerikaanse remake van de franse filmhit mist de vaart en de humor van het origineel. Latifah is wel leuk gecast, maar de rest vind ik nogal nietszeggend en de film als geheel is nogal onwaarschijnlijk. En het is wel een remake Luc Besson heeft hier aan meegewerkt.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2011, 21:23 uur
Als deze eerder was uitgekomen, dan waren de ratings omgekeerd.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2011, 22:36 uur
stuffie schreef:
Als deze eerder was uitgekomen, dan waren de ratings omgekeerd.

zeker weten van niet!

Wat een waardeloze film was dit.
Paar keer kunnen glimlachen door de droge humor en met de fouilleer-scene erbij is deze film toch nog 1* waard :P

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2011, 21:29 uur
Slaapverwekkend maar door een schaars aantal grappige stukjes nog NET met ogen open vol te houden.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juli 2011, 12:12 uur
Saaie Amerikaanse remake, van de originele Franse film. Kon nauwelijks lachen om de humor. Die agent was zeer irritant en ergerde me aardig aan Queen Latifah. Ik hou het bij het origineel.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 augustus 2011, 21:18 uur
Mijn cijfer is niet helemaal eerlijk, want ik haakte na een minuut eigenlijk al af. Na het moment dat de gemaskerde, slanke fietser de meest bizarre stunts uithaalt en vervolgens op wonderbaarlijke wijze vijftig kilo aankomt en Queen Latifah bleek te zijn, had ik mijn cijfer en eigenlijk ook de recensie klaar.

Toch heb ik de film afgekeken. Bij gebrek aan beter, want mijn andere keus bleek een serie zenders te zijn met afgrijselijk slechte Arabische series en films en nieuwsprogramma's over de ramadan (vakantie in Marokko, that's why). In ieder geval kwam er enkele verwachtingen uit. Dat het draaide om lelijke, opgevoerde auto's, labiele karakters en slecht acterende modellen (die horen ook niet in films, jongens...). De special effects waren in ieder geval een stuk lelijker dan ik verwacht had. Een klein pluspunt is dat Taxi geen overdadige hoeveelheid hiphop bevat. Ik vond de remake zo slecht dat ik betwijfel of het origineel de moeite waard is. Dit gedrocht wil ik in elk geval nooit meer zien.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 december 2011, 11:10 uur
Ik was deze film beginnen kijken aangezien ik dacht dat het wel eens wat anders zou zijn. Uiteindelijk heb ik de eerste 3 minuten gekeken en de film stil gelegd. Mijn cijfer is dus waarschijnlijk ongegrond, misschien zit er meer in de film dan dat ik gezien heb, maar het was effectief rats hetzelfde verhaal als taxi. Zelfde manier, gewoon een complete kopie. Een echte afknapper.