Een zeer goede Vlaamse/Amerikaanse speelfilm, van meester regisseur Erik Van Looy, met een leuk verhaaltje en een sterrencast om U tegen te zeggen.
De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor Hollywood-ster en topacteur Mickey Rourke. Hoe Erik Van Looy, deze naar België heeft gekregen, dat weet ik niet, maar ik doe er in ieder geval mijn pet voor af

!!!
En ook de rest van de cast deed het goed. Gene Bervoets als de zenuwachtige en geldzuchtige producer Max Vogel, is zeer geslaagd. In tegenstelling tot wat velen vinden, vindt ik Gene Bervoets Engels accent juist zeer goed! Andrew Howard was zowat de enige die ik net ietsje minder vond dan de rest, met zijn rol als Dylan "The Villian" Cole, maar toch nog wel goed. En natuurlijk
Good Old Jan Decleir als ex-seriemoordenaar Freddy Lebecq, het onderwerp van de film van Max Vogel en Paul S. Sullivan (Mickey Rourke).
Het personage van Freddy Lebecq heeft trouwens echt bestaan. Weliswaar heette hij in het echt Freddy Horion (alias De Zonnebril). Het personage van Lebecq is echter wel losjes gebaseerd op Horion, want zo zijn er een aantal dingen uit de film, die in het echt nooit hebben plaatsgevonden, omtrent Lebecq/Horion.
Let ook op de bijrollen, daar zitten ook nog wat verrassingen tussen. Luk D'Heu en Fillip Peeters als twee geldzuchtige advocaten, Tom Van Bauwel als de afperser, Koen De Bouw (met bond haar,

) als Bob de ,
Johnny achtige, Barman. Dimitri Leue als de Accountants, Eddy Vereycken als de cipier, Axel Daeseleire en Wim Stevens als twee politieagenten, Sally-Jane Van Hoorenbeeck als een sminkster en Tania Kloek als één van de meisjes "van plezier".
Dus al bij al een steengoede productie van Vlaamse makerij, dank u wel!!!