134.877 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.913 berichten | 4.928.079 stemmen

locatie: Films » The Trap (1966) » Info

Avontuur / Drama
105 minuten

geregisseerd door Sidney Hayers
met Oliver Reed, Rita Tushingham en Barbara Chilcott

Canada, begin 19de eeuw. De brute pelsdierjager Jean La Bête is op zoek naar een vrouw. Hij neemt Eve, een doofstom meisje, mee naar zijn afgelegen hut. Hier probeert Jean het vertrouwen van de tegenstribbelende en bange Eve te winnen.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 april 2005, 13:02 uur
ik vind deze film met hoofdletters GEWELDIG .
oke d'r wolven zijn gewoon herdershonden maar
het verhaal, de omgeving ,rita tushingham is heel goed
oliver reed ook ik maar ik vind rita beter acteren

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 september 2006, 22:45 uur
Vanavond op de NDR 3. ("SCHREI IM WIND").

De Duitse tv heeft een abonnement op deze film. Dit is zeker de 10e keer, dat ie op 1 der Duitse zenders te zien is.
Desondanks, altijd weer boeiend om te kijken. Rita Tushingham als de doofstomme Eve, geweldig. Die scenes met de wolven en de bevroren indianen maken, naast de prachtige natuuropnames, steeds weer indruk. Voor 't eerst in 16:9 uitgezonden.
IMDB 9*/MM 5*.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Bob de Bouwer - Scoop Gaat Lol Trappen (€ 5,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Steel Trap (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Steel Trap (€ 8,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

Sneakerjeans29
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2006, 22:49 uur
Ik wil hem eens in het Engels zien.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 december 2009, 7:01 uur
prachtige film helaas niet al te bekend tegenwoordig.
de hoofdrollen zijn uitstekend vertolkt.
ook de natuuropnamen zijn erg mooi om naar te kijken.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 december 2010, 13:43 uur
Klasse avonturen film, mooie beelden en goed verhaal goed neergezet door Reed en Tushingham: 4,0

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 februari 2011, 12:58 uur
Herzien, en daar kun je me er nog meer van geven,voor de rol van La Beté kan je geen betere acteur cashen, en dan Eve wat een super prestatie, deze kun je betitele als de koning van het trappers gilde.
Het verhaal is er eentje om inte lijsten, deze pracht opnamens van de natuur komen uit Canada.alles in dit produckt lijkt echt, die honden volgens F. Bouhuis zijn gekruisde herders met huskies ,en dat zijn prachtbeesten die als wolf het beste kunnen doorgaan een klasse keuze,
Daar ik Stolen Women Captured Hearts, die er veraf in de buurt komt, moet ik deze opwaarderen tot de volle 5. en ik denk dat ik daar niemand mee tekort doe.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2012, 17:26 uur
Genietbare film uit de mid-sixties met avontuurlijke scènes en helemaal niet gedateerd.
Goed opgebouwd en met twee uitstekende hoofdrolspelers.
Knappe natuurbeelden.