134.877 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.908 berichten | 4.928.076 stemmen

locatie: Films » Taste of Fear (1961) » Info

Thriller / Horror
78 minuten

geregisseerd door Seth Holt
met Christopher Lee, Susan Strasberg en Ann Todd

Een jonge en lichamelijk gehandicapte vrouw genaamd Penny keert na 10 jaar terug naar haar vader in Frankrijk. Maar als ze aankomt vertelt haar stiefmoeder dat haar vader op een zakenreis is gegaan. Niet lang na haar aankomst ziet ze het dode lichaam van haar vader in een schuurtje. Haar stiefmoeder denkt dat Penny het zich inbeeldt en de enige die Penny gelooft is Robert (de chauffeur van de familie). Robert probeert Penny te helpen met het zoeken naar haar vader.

gebruiker
bericht

Mister Spock
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 februari 2009, 10:44 uur
Uitstekende film, zeer onderschat.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2012, 20:26 uur
Ik ga die beschrijving eens even aanpassen *:|*

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 januari 2012, 19:16 uur
Deze zwart-wit film eens bekeken en hij is beter meegevallen dan gedacht. Het verhaal was gelukkig minder voorspelbaar dan gedacht. Je blijft ook geboeid kijken en de film verveeld niet, mede door de relatief korte speelduur (ongeveer 80min) en de cast was oké.
De film is me zeker niet tegengevallen en 'k ben wel eens blij dat 'k hem heb gezien, alleen de titel vind 'k niet zo geslaagd, alsof ze niets anders doen dan tieren (wat dus niet het geval was :)).