134.877 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.915 berichten | 4.928.082 stemmen

An Extremely Goofy Movie (2000)

Alternatieve titel: Een Waanzinnige Goofy Movie

Extremely Goofy Movie, An (2000)
46 stemmen | gemiddelde 2,85
mijn stem:
Animatie / Familie
76 minuten

geregisseerd door Ian Harrowell en Douglas McCarthy
met de stemmen van Bill Farmer, Jason Marsden en Jeff Bennett

Max gaat eindelijk naar de universiteit en is verlost van zijn klungelige vader Goofy. Helaas verliest Goofy al gauw zijn baan. Hij trekt noodgedwongen naar de campus van zijn zoon om aan een herscholingscursus deel te nemen.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juli 2004, 16:33 uur
grappige leuke film :) alleen jammer dat de taal nederlands was beetje jammer

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2009, 15:55 uur
Arme Max. Toch vond ik dit al een stuk beter dan de vorige film.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Extremely Goofy Movie (€ 18,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Extremely Goofy Movie (€ 19,99)
gratis verzending

Extremely Goofy Movie (Import) (€ 22,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

film_kaza
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 17:31 uur
Echt jammer dat An Extremely Goofy Movie niet verkrijgbaar is in nederlands :( De kwaliteit was niet zo goed van de pindakaas-cd en de film verdiend de aandacht wel.

Heb van de film genoten. Leuke grappen, leuk getekend in de Goofy stijl. Vooral de gekke bekke die de "villian"kon trekken kon ik erg om lachen.

Maar minder als deel 1, die toch beter was in alles. Btw, waar is Roxanne gebleven? Je zou toch wel verwachten dat Max iets met d'r zou hebben.

3,5 *

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 mei 2009, 23:26 uur
Ik heb deze wel in het nederlands hoor!
op videoband.

film_kaza
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juni 2009, 0:10 uur
Ik bedoelde in Nederland ,mijn fout, het is een hele schaarse film.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juli 2009, 11:28 uur
Bijzonder teleurstellend vervolg op het leuke A Goofy Movie.

Alles is gewoon kariger en minder in dit vervolg. Ik heb echt weinig grappige momenten gezien en het hele highschool gebeuren was niet erg leuk uitgewerkt itt de roadtrip van Goofy en Max in deel 1.
Daarnaast waren de rolverdelingen ook matig. Boris heeft in totaal 2x een minuutje meegedaan terwijl juist hij zo leuk altijd was. En zijn zoon Borrie had een rol van niets en die 2e vriend van Max deed ook voor spek en bonen mee. Al vond en vind ik dat ook een onzinnig stom personage. En waar was Roxanne waar heel deel 1 om draaide?

De klunsige Goofy humor ontbrak gewoon teveel. Jammer...
Bepaald geen voldoende waard dus. Kijk liever nog eens deel 1.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 mei 2010, 20:57 uur
Ik heb met erg veel lol naar A goofy Movie gekeken. Hier is helaas alles wel teleurstellend. Op sommige momenten vond ik hem zelfs saai. Ook humor is hier helaas niet geslaagd wat wel bij AGM het geval was. Jammer en ook nog eens best overbodig. Kleine 2,0.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 augustus 2010, 20:12 uur
Ik heb een vraagje waar ik al best lang meezit.
Ik las net van melchior7 dat deze film er in het Nederlands is.
Kennen jullie een site waar je deze kunt kopen?
Of weten jullie de Nederlandse naam van deze film?

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2011, 16:40 uur
Eerste deel was vele malen beter! Deze film vond ik op een videoband in de kringloop winkel! Ben er wel blij mee dat ik nu allebei de films heb! maar nogmaals de eerste film is veel beter!
En ja ik gebruik vaak ! tekens!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 mei 2011, 11:18 uur
Deze film keek ik vroeger ALTIJD. Ik heb toch wel behoefte om deze film nog een keer te zien, maar ik kan hem nergens op internet kopen. Heeft iemand nog een videoband van deze film, en zo ja, kan ik de video dan van je kopen?

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2012, 12:20 uur
Zeker een volwassendere film dan deel 1. Haast iedereen zi tin deze film wel in de stress.
Verder wel mooi.