Twins (1988)

geregisseerd door
Ivan Reitmanmet
Arnold Schwarzenegger,
Danny DeVito en
Kelly PrestonAls Julius (Arnold Schwarzenegger) hoort dat hij een tweelingbroer heeft, neemt hij het eerste vliegtuig naar Californië. Daar ontmoet hij Vincent (Danny DeVito), zijn tweelingbroer. De twee zijn totaal verschillend: Julius is de goedheid zelve, terwijl Vincent steelt en continu op de vlucht is voor de maffia. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar de waarheid achter hun verleden.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 juni 2010, 10:33 uurSchwarzenegger en DeVito als komisch duo werkt blijkbaar wel. Het resultaat is geen echte topfilm, maar wel een onderhouden komedie.De film heeft z'n leuke momenten en kan je als kijker voldoende entertainen. Maar meer is het ook niet, al hoeft dat soms niet.
2,0
[permalink] geplaatst op 28 mei 2011, 17:34 uurHet enige dat nog ietwat memorabel is aan deze mislukte komedie is de ontzettend fout acterende Schwarzenegger, want elke bedoelde grap is van een erbarmelijk niveau. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor het belachelijke verhaaltje, waar zowel de schouders als het hoofdje van gaat hangen. Gelukkig komt de wansmakelijke grijns op Arnie's gezicht nog enigszins lachwekkend over, en zet DeVito een tamelijk vlot en ongekunsteld personage neer.
2,00 (2,25)
1,5
[permalink] geplaatst op 15 september 2011, 20:58 uurDit is toch zeker één van de slechtste films van Arnold Schwarzenegger. Het verhaal was zeer flauw en sloeg ook nergens op en te lachen viel er bitter weinig. Arnold Schwarzenegger hoort gewoon niet thuis in een komedie want hij heeft daar de humor niet voor en zeker niet bijna twee uur lang. Danny DeVito red de film nog enigszins maar een echte fan van hem zal ik nooit worden. Snel vergeten deze film.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 oktober 2011, 11:47 uurLollig duo hoor, zo'n stijve Schwarzenegger en flapdrollerige DeVito. Twins vertelt het cliche-verhaal van twee broers die tot elkaar komen tijdens een roadtrip, dit keer verpakt met een poging tot humor. Echt platliggen daarvan deed ik niet, hooguit een glimlachje her en der. Zo'n Schwarzenegger komt natuurlijk beter tot zijn recht in bad-ass actiefilms.
3,5
[permalink] geplaatst op 30 maart 2012, 19:53 uur