Yeonae Sosheol (2002)

geregisseerd door
Han Leemet
Tae-hyun Cha,
Ye-jin Son en
Eun-Joo LeeEen jonge fotograaf ontmoet twee vrouwen, en probeert onmiddellijk om van één van hen haar hart te winnen. Hoewel zij hem afwijst, worden de drie vrienden en beginnen heel wat tijd samen door te brengen.
4,0
[permalink] geplaatst op 12 februari 2006, 20:24 uurErg mooie film. Actrive Ye-jin son doet het erg goed bij mij met haar films. Voor de rest mooi verhaal, goeie cast en een interessant plottwist die het verhaal een stuk ontroerender maakt.
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2006, 16:02 uurik heb deze film, samen met Innocent Steps, Windstruck en My Sassy Girl, op m'n verlanglijstje staan bij Rodisc.nl. lijkt me erg mooi. ik hou wel van koreaanse drama/romantische films.
PS: hey Papigiulio, weet jij nog meer mooie films waar Ye-jin in speelt? de volgende heb ik al in mijn bezit:
THE CLASSIC
A MOMENT TO REMEMBER
schatje van een meid die Ye-jin.
2,0
[permalink] geplaatst op 14 februari 2009, 13:38 uurmegaman schreef:
THE CLASSIC
A MOMENT TO REMEMBER
schatje van een meid die Ye-jin.
April Snow en The Art Of Seduction heb ik nog met haar. Heerlijk meisje ja

Maar dit was toch wel even een kutfilm hoor, in vergelijking met de vier andere titels dat hier aan bod komen. Zuid-Korea heeft wat betere romantische melodrama's dan dit.
Ook een PS: Die Eun-Joo Lee (Kyeong-hee) heeft op 24-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd

[permalink] geplaatst op 27 november 2011, 16:47 uurHmm lijkt me mooie film ;D, ik ga um maar eens kijken lijkt me een mooi verhaal.