134.876 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.865 berichten | 4.928.086 stemmen

locatie: Films » Abgeschminkt! (1993) » Info

Komedie / Romantiek
55 minuten

geregisseerd door Katja von Garnier
met Katja Riemann, Nina Kronjäger en Gedeon Burkhard

Twee jonge onafhankelijke vrouwen, Frenzy en Maischa, leveren voortdurend een strijd tussen wat het verstand weet en wat het hart beroert. Maischa denkt de liefde van haar leven tegen te zijn gekomen op een expositie. Om hun eerste afspraakje tot een succes te maken, belooft Frenzy om de logé van deze man een rondleiding door de stad te geven. Ook dit blijft niet zonder gevolgen.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 september 2003, 22:58 uur
Dat plaatje linksonder is nogal apart ;)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 september 2003, 22:59 uur
Een echte vent :p

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 september 2003, 23:03 uur
"mit bonus titel: 'der schonste busen der welt' " :D

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 september 2003, 23:43 uur
Klopt. "Der schönste Busen der Welt" is een korte film die ook op de DVD staat: "In de Topor-verfilming botst een jonge bierbrouwer tegen een vrouw op met zeer opvallende borsten. Nog opmerkelijker: de borsten van Jeannette zitten plots aan het lijf van Simon. Gogol meets Kafka goes Topor." (Filmkrant)

Abgeschminkt! schijnt een gigantische hit te zijn geweest in Duitsland. Ik zal 'm binnenkort eens meenemen uit de Openbare in Den Haag.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 september 2003, 14:59 uur
Yak schreef:

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 september 2003, 2:43 uur
Was toch een eindexamenfilm toch?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 september 2003, 19:28 uur
Hij heeft de Student Academy Award gewonnen, waarschijnlijk een afstudeerfilm ja.