geregisseerd door Katja von Garnier met Katja Riemann, Nina Kronjäger en Gedeon Burkhard
Twee jonge onafhankelijke vrouwen, Frenzy en Maischa, leveren voortdurend een strijd tussen wat het verstand weet en wat het hart beroert. Maischa denkt de liefde van haar leven tegen te zijn gekomen op een expositie. Om hun eerste afspraakje tot een succes te maken, belooft Frenzy om de logé van deze man een rondleiding door de stad te geven. Ook dit blijft niet zonder gevolgen.
[permalink] geplaatst op 4 september 2003, 23:43 uur
Klopt. "Der schönste Busen der Welt" is een korte film die ook op de DVD staat: "In de Topor-verfilming botst een jonge bierbrouwer tegen een vrouw op met zeer opvallende borsten. Nog opmerkelijker: de borsten van Jeannette zitten plots aan het lijf van Simon. Gogol meets Kafka goes Topor." (Filmkrant)
Abgeschminkt! schijnt een gigantische hit te zijn geweest in Duitsland. Ik zal 'm binnenkort eens meenemen uit de Openbare in Den Haag.
[permalink] geplaatst op 5 september 2003, 14:59 uur
Yak schreef: "In de Topor-verfilming botst een jonge bierbrouwer tegen een vrouw op met zeer opvallende borsten. Nog opmerkelijker: de borsten van Jeannette zitten plots aan het lijf van Simon. Gogol meets Kafka goes Topor."