Ding Tian Li Di (1973)

geregisseerd door
Mu Zhumet
Jackie Chan,
Wang Qing en
Chen Yeun LongHet verhaal speelt zich af tijdens de bezetting van China door Japan in de 2e wereldoorlog. Si To (Jackie Chan) is één van de chinese martial arts vechters die samen met hun leider de Japanners proberen te bestrijden.
2,5
[permalink] geplaatst op 16 april 2006, 18:59 uurNiet alleen ziet deze poster er niet uit, Chan heeft in deze film heel kort 'soldaten' haar. Middelmatige knokfilm geplaatst in WO II. Na verloop van tijd heb je het wel gezien met de steeds grotere en langere vechtscenes die steeds fataler worden. 2.5 sterren
[permalink] geplaatst op 2 juni 2008, 13:13 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenEr worden kinderen vermoord in deze film!!
Verder staat hierboven genoeg, helaas.
2,0
[permalink] geplaatst op 2 december 2008, 23:06 uurWat neo al zegt. Heel veel langdradige gevechten die me op een gegeven moment erg begonnen te vervelen, verder niet eens zo'n onaardig filmpje moet ik zeggen. Laat je overgens niet misleiden, Chan speelt niet de hoofdrol, maar gewoon een kleine bijrol.
2,5 sterren
2,5
[permalink] geplaatst op 6 september 2009, 17:06 uurJa inderdaad de gevechten zijn erg langdradig. Ik heb sommige gevechten nog zelfs een beetje doorgespoeld. De rol van Chan is ook helemaal niet groot. Ik heb alleen de Engelse versie gezien en nooit de versie met de originele taal maar alsnog geef ik het 2 sterren omdat ik vroeger Chan fan was.
Ik heb veel respect voor Chan door zijn stuntwerk en invloed die hij heeft voor de Martial Arts film.
[permalink] geplaatst op 6 mei 2010, 10:41 uurgeregisseerd door Zhu Wu
Volgens mij klopt dit niet. Deze film is geregisseerd door Mu Zhu.
2,0
[permalink] geplaatst op 19 mei 2010, 20:45 uurIk ga hem vanavond bekijken. Hiermee open ik mijn Jackie Chan Collection (waarop nog 19 Jackie Chan films zullen volgen)
De bovenstaande reacties beloven niet veel goeds maar we zullen zien.
2,0
[permalink] geplaatst op 20 mei 2010, 10:43 uurTja, wat moet ik hier nou van denken. Ik wil ten eerste even melden dat Jackie Chan absoluut niet de hoofdrol heeft. Meer een aardig grote bijrol. Het verhaal is ook wel slecht. Dit is natuurlijk een Jackie Chan film, dus op het acteerwerk hoef je al bijna niet te letten maar alsnog: het acteerwerk was erg matig
Desondanks al deze minpunten heb ik een zwak voor de lompe kung fu scenes in de Jackie Chan films, en deze had er toch aardig wat. Echt heerlijk hoe al die
"Pats Boem Beng!" geluidjes er in geplakt zijn. Ik heb me dood gelachen
Wel een voldoende want ontzettend saai was de film niet.