134.876 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.889 berichten | 4.928.132 stemmen

locatie: Films » Lakeboat (2000) » Info

Drama / Komedie
98 minuten

geregisseerd door Joe Mantegna
met Peter Falk, Denis Leary en Charles Durning

Dale studeert maar deze zomer verdient hij een centje bij door mee te varen op een grote vrachtvaarder. De nachtkok is niet op komen dagen en de geruchten over zijn uitblijven worden steeds grimmiger. De voornamelijk oudere bemanningsleden voegen allemaal hun eigen angsten toe aan het verhaal...Alles op deze alles behalve eentonige reis draait om de nachtkok die niet eens aanwezig is...

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2004, 14:39 uur
lowbudget, goede dialogen en veel latente humor.

andrehut
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 september 2006, 13:55 uur
Grandioos vond ik deze film vooral de steven seagal fan was erg leuk en denis leary was weer erg in vorm. En dan heb ik het nog niet eens over Andy Garcia gehad ik geef deze film dan ook een dikke 5,0

kappeuter
(moderator)
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juni 2008, 13:33 uur
Viel me wat tegen.
Voor zo'n topcast en een script van David Mamet vond ik het een beetje te gezapig. Miste het venijn dat andere Mamet films wel hebben.
Jammer eigenlijk dat Garcia niet op de boot zat. Die flashbacks met hem waren erg suf. Nou ging het er in de Garcia verhaallijn ook om dat het sterk en aangedikt was, maar dit was wel erg over the top.
De boot mist een onruststoker. De personages liggen nu iets te dichtbij elkaar. Oude mannen die continu ouwehoeren, om maar de verveling tegen te gaan.
Paar memorabele scenes, maar voor de rest niet meer dan vermakelijk.