I Witness (2003)

geregisseerd door
Rowdy Herringtonmet
Jeff Daniels,
James Spader en
Portia de RossiJames Rhodes onderzoekt de vondst van 27 lijken in Mexico. Hij raakt betrokken in een duistere zaak waarin corrupte politieagenten, een wrede drugsbaron en de directeur van een grote Amerikaanse multinational betrokken zijn.
Denies
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2003, 15:00 uurEen bijzonder boeiende actie-thriller over een man die op onderzoek gaat naar een ingestorte tunnel waar al 28 lichamen blijken te liggen. Het blijkt het één en ander te maken te hebben met een almachtig drugskartel. Als onderzoeker in smerige zaakjes, staat Jeff Daniels al snel op de dodenlijst van dit kartel. Je wordt steeds op het verkeerde been gezet en de film blijft spannend tot het einde toe. Een echte aanrader voor een goede avond DVD kijken.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2003, 15:31 uurIs dit straight to Video Materiaal ?
Hoe kun jij hem al gezien hebben als ie nog niet uit is ?
Denies
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2003, 13:06 uurInderdaad, gaat meteen op video/DVD.
3,5
[permalink] geplaatst op 19 september 2003, 15:58 uurIk denk dat Denies hem heeft gezien op See the Movies.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2003, 23:20 uurDe film begon aardig. en net op moment dat ik dacht nu begint het beter te worden! zakte het weer in.
Een film met redelijk goed acteren, maar door het warrige verhaal kwam de film zeker niet zo goed uit de verf zoals het had kunnen zijn.
2 1/2 ster
2,5
[permalink] geplaatst op 10 december 2003, 12:12 uurMatige film. Acteerwerk is gewoon goed verzorgd, maar niet meer dan dat. Het verhaal is ook niet bijster interessant en de gebeurtenissen die naar de ontknoping leiden zijn niet allemaal even logisch en goed uitgewerkt. Het leek af en toe bij de sctiescenes wel dat ik muziek van Autechre hoorde (ik weet niet zo of dat is) 2.5*
2,5
[permalink] geplaatst op 26 januari 2004, 12:40 uurHet acteerwerk vond ik nu echt maar niets. De film begon goed en het einde ook, maar tussenin weinig boeiend
[permalink] geplaatst op 6 juli 2004, 6:33 uurNiet al te bijzondere, voorspelbare politiek getinte thriller die nergens echt spannend is. Wel een paar aardige momenten en ik heb me ook niet echt zitten vervelen omdat het verhaal net interessant genoeg bleef om mijn aandacht vast te houden.
Een voldoende.
** ½
1,0
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2004, 7:49 uurSaaie film, weinig actie, om in slaap van te vallen. En het verhaal...tja, zal mss wel goed maar zulke films zijn gewoon niet mijn ding.
3,5
[permalink] geplaatst op 27 maart 2005, 4:48 uurGoede film met een realistisch verhaal. Dat houd soms inderdaad wat minder actie in ja. Maar de film bleef mij zeker boeien.
3,5
[permalink] geplaatst op 26 april 2005, 16:41 uurRedelijk goede en boeiende film. Acteerwerk is zeker niet slecht, en verhaal vond ik ook goed in elkaar zitten. 3,5*
2,5
[permalink] geplaatst op 31 maart 2006, 23:09 uurEen wat wisselvallige film. Op momenten onlogisch, traag en saai. Op andere momenten best boeiend. Het einde was misschien wel het sterkste gedeelte, ofschoon wel wat voorspelbaar.
3,0
[permalink] geplaatst op 1 april 2006, 13:46 uurEen film die als een niemandsdalletje beschouwt moet worden. Het einde is wel erg goed maar over het geheel gezien gewoon 3* waard.
3,0
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2007, 10:58 uurVond het zeker een goede film, goed verhaal. Inderdaad wel iets voorspelbaar
1,0
[permalink] geplaatst op 20 september 2007, 13:01 uurSlappe film..zonde van je tijd..weg ermee
3,5
[permalink] geplaatst op 16 mei 2009, 1:21 uurMooie film, die je helemaal meeneemt in het verhaal...
1,0
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2009, 9:41 uurjammer van het "talent" van Daniels. camerawerk komt amateuristisch over. gemiste kans.