The Magical Legend of the Leprechauns (1999)

80 stemmen | gemiddelde 3,46
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Duitsland
Komedie /
Fantasy172 minuten
geregisseerd door
John Hendersonmet
Randy Quaid,
Whoopi Goldberg en
Roger DaltreyDe Amerikaanse zakenman Jack Woods (Randy Quaid) komt op zoek naar geschikte vakantieplekjes terecht op een idyllisch, Iers eiland. Hij komt in een oorlog tussen dwergen en elfen terecht.
4,0
[permalink] geplaatst op 19 februari 2006, 3:19 uurEen film on van weg te dromen, een echt sprookjesverfilming, met prachtig acteerwerk, en een extreem lange speelduur.
5,0
[permalink] geplaatst op 20 februari 2006, 22:45 uurIs inderdaad een hele mooie film
voor Jong en Oud
blijft boeien heel het verhaal door
dus een vijf waard

[permalink] geplaatst op 16 juli 2006, 16:19 uurwat jammer dat hij niet zo bekend is dan, zal hij dan wel zo goed zijn als jullie zeggen, ik ga m ff checken
5,0
[permalink] geplaatst op 18 juli 2006, 13:39 uurHet is een prachtige verfilming van Romeo en Julia, alleen zijn de personages en het verhaal wat aangepast, erg geslaagd! Ik heb mijn vriendinnen gedwongen om mee te kijken en zij dachten er net zo over!
4,5
[permalink] geplaatst op 16 oktober 2006, 19:10 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenPrachtig liedje op het einde! Het mooiste huwelijk dat ik ooit gezien heb!!
3,5
[permalink] geplaatst op 23 juni 2007, 2:01 uurEen prachtige film! En de humor is fantastisch!
Lad
[permalink] geplaatst op 10 juni 2008, 18:45 uurAaaah, deze film heb ik in mijn "vroege" jeugdjaren enkele keren bekeken, maar ook een tijd geleden nog eens, het is echt een goede film...Vreemd dat hij niet zo vaak bekeken is...
Een mooi verhaal, goede humor, ...Kortom: een aanrader!
2,5
[permalink] geplaatst op 12 september 2008, 22:29 uurVeel te langdradig. Hoewel het verhaal best leuk is sleept de film zich voort zonder echt te boeien.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 november 2008, 14:46 uurEen zeer leuke film, met een prima verhaal. dat een mooie uitwerking heeft gekregen. het acteerwerk is erg goed. leuke rollen voor quaid en goldberg. 3,5 sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 juni 2009, 7:34 uurLeuk voor de kinders dit. En voor volwassen die graag Harry Potter lezen.
[permalink] geplaatst op 13 november 2010, 23:05 uurDeze film keek ik vaak toen ik een jaar of 8 was. En nog steeds vind het een hele mooie film. Goed verhaal. Goed acteerwerk. Een hele leuke familiefilm.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 december 2010, 0:09 uurEchte kinderfilm, was me allemaal iets te soft en suikerachtig.