Surviving Christmas (2004)

geregisseerd door
Mike Mitchellmet
Ben Affleck,
Christina Applegate en
James GandolfiniAls de rijke Drew Latham gedumpt wordt door zijn vriendin lijkt het erop dat Drew opnieuw de kerstdagen in zijn eentje moet doorbrengen. Maar op advies van zijn therapeut gaat hij terug naar het huis waar hij vroeger met zijn ouders heeft gewoond. Drew besluit nu om het gezin, dat nu in het huis woont, een groot geldbedrag te betalen als ze tijdens de kerst willen doen alsof ze zijn familie zijn.
2,5
[permalink] geplaatst op 25 december 2007, 22:33 uurJahh Ben was zeker te overthetop bezigg vond ik. Maar om James Gandolfini aka 'mr Soprano

' moest ik wel lachen steeds.
2,0
[permalink] geplaatst op 26 december 2007, 23:51 uurMja, het was een beetje een standaard kerstfilmpje. Zo héél af en toe wel grappig maar neit veel meer dan dat
2 ster
1,0
[permalink] geplaatst op 27 december 2007, 11:27 uurNiet eens afgekeken want ik irriteerde me aan elk "grapje"
3,0
[permalink] geplaatst op 19 december 2008, 11:52 uurHeel cliché en enigszins ook niet een rol die past bij Affleck, maar heb wel genoten. Simpel vermaak zo rond de donkere feestdagen en heb wel een paar keer moeten lachen.
[permalink] geplaatst op 21 december 2008, 15:29 uur
2,0
[permalink] geplaatst op 22 december 2008, 4:00 uurIk dacht ik ga deze film kijken. Jammer genoeg klopt de movie-gids van moviemeter niet.
zondag 21 december, 1:20 uur op TV (BBC1) | Overige tv-films
maandag 22 december, 1:20 uur op TV (BBC1)
Klopt dus niet.
3,5
[permalink] geplaatst op 22 december 2008, 14:50 uurDit is gewoon een leuke kerstfilm met een leuk kerst sfeertje. Er waren wel wat aardige grappen bij en het einde was lekker klef en voorspelbaar, zoals het hoort bij een kerst film. Ik vind hem leuk.
[permalink] geplaatst op 22 december 2008, 16:20 uurWie zend er nu twee keer achter elkaar dezelfde film uit op televisie?
2,0
[permalink] geplaatst op 23 december 2008, 3:06 uurNiet grappig en geen kerst gevoel. Verwachte er wel wat meer van. Ik hoop op wat betere kerstfilms komende dagen.
2,0
[permalink] geplaatst op 26 december 2008, 18:25 uurViel erg tegen! Met moeite uitgekeken. Erg overdreven allemaal. Vond er ook geen kerstsfeer in zitten. Beetje flauwe humor.
2,5
[permalink] geplaatst op 26 december 2009, 15:52 uurIn het begin wilde ik overschakelen naar een ander net (vooral toen hij onverwachts en van achteren een knal voor z'n kop kreeg met die sneeuwschuiver) Het irriteerde me in het begin wel deze film. Maar toen de geldkwestie aan de orde kwam werd het wel hilarisch en heb er om gelachen. Totale waanzin van A tot Z. Natuurlijk met een goede afloop als beloning.
13woutie13
[permalink] geplaatst op 28 december 2009, 22:28 uurBen Affleck was ontzettend irritant, geen moment kon ik hem in deze film sirieus nemen.
voor de rest wel een grappig verhaaltje.
Meer woorden over deze film is niet nodig.
3,5
[permalink] geplaatst op 10 augustus 2010, 7:45 uurMiddelmatige komedie die me niet veel aan het lachen heeft gebracht. Het is eerder een zwarte komedie. Affleck past niet in zijn rol. Toch 3,5* voor Christana Applegate die een glansrol neerzet
4,0
[permalink] geplaatst op 28 november 2010, 18:08 uurLeuke kerstfilm erg grappig.
[permalink] geplaatst op 24 december 2010, 13:16 uurWat was dit een flauwe en irritante film door Affleck. Hij begint je zo op de zenuwen te werken. Zo kinderachtig en ongeloofwaardig. Wel jammer want Gandolfini was wel op dreef.
Affleck kan beter blijven regisseren en nooit meer zo`n rol spelen.
2,0
[permalink] geplaatst op 24 december 2010, 22:19 uurKnap staaltje acteerwerk van Affleck..... sja valt verder weinig over te zeggen....
Goirle_NL_Bas
[permalink] geplaatst op 26 december 2010, 13:30 uurLeuke komedie, zitten aardig wat grappige momenten in.
Hij kijkt lekker weg.
2,5
[permalink] geplaatst op 1 januari 2012, 19:47 uurLeuk niemendalletje die overeind bleef door vooral James Gandolfini. Jammer van Ben Affleck, die kan echt wel beter, hij leek hier toch een complete idioot. Komedie is niet zijn ding......maar ach, ik heb me niet verveeld; ik had toevallig zin in iets heel triviaals.