Rugrats in Paris: The Movie - Rugrats II (2000)
Alternatieve titel: Rugrats in Paris: The Movie

Stig Bergqvist en
Paul Demeyermet de stemmen van
Christine Cavanaugh,
Elizabeth Daily en
Cheryl ChaseIn deze tweede Rugrats-film maken de kids Parijs onveilig. Tommy's vader Stu moet naar Parijs afreizen wanneer er weer een uitvinding flopt. De vader van Chuckie is ondertussen op zoek naar een nieuwe moeder voor hem.
visje1991
[permalink] geplaatst op 20 juli 2002, 21:42 uurik heb deze film zelf en had er eigelijk meer van verwacht
4.5
[permalink] geplaatst op 26 januari 2005, 17:46 uurEn toch nog 4,5* ?
Dan wsas de film aardig bevredigend, lijkt me zo...:)
2,5
[permalink] geplaatst op 2 september 2005, 10:48 uurNog rommeliger en matiger dan deel 1,
Geen aanrader tenzij je echt een Ratjetoe fan bent.
2,5
[permalink] geplaatst op 11 september 2005, 8:56 uurLeuker dan deel 1, maar niet echt een super film. Sommige stukken zijn erg mooi gemaakt.
2½*
2,5
[permalink] geplaatst op 7 september 2007, 18:04 uurAbsoluut mee eens, echt geen top film maar voor even ertussen door is dit wel echt een prima film de personages vind ik erg leuk en ik vind ook dat hij erg vermakelijk is, mijn vader vind trouwens Phil en Lill wel grappig!

!!!!!!!!!!
***
1,0
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2007, 13:40 uursaai om wat babies in parijs te zien
1.0***
2,5
[permalink] geplaatst op 15 december 2007, 9:32 uurtommykonijn schreef:Absoluut mee eens, echt geen top film maar voor even ertussen door is dit wel echt een prima film de personages vind ik erg leuk en ik vind ook dat hij erg vermakelijk is, mijn vader vind trouwens Phil en Lill wel grappig!

!!!!!!!!!!
***
Tja de laatste keer dat ik hem keek viel hij me echt mee hij was nog altijd wel een beetje Vermakelijk maar absoluut ik vind dit geen Topper want hij wordt hoe vaker je hem kijkt hoe minder hij wordt dus : Stem verlaagd naar 2*.