134.868 gebruikers | 85.640 films | 31.032 regisseurs | 3.506.710 berichten | 4.927.624 stemmen

King of the Zombies (1941)

King of the Zombies (1941)
8 stemmen | gemiddelde 2,25
mijn stem:
Horror / Komedie
67 minuten

geregisseerd door Jean Yarbrough
met Dick Purcell, Joan Woodbury en Henry Victor

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een klein verkenningsvliegtuigje door een flinke storm uit koers geblazen. De bemanning moet een noodlanding maken op een eiland waar een gekke professor vreemde experimenten uitvoert. Na hun eerste nacht op het eiland zijn ze er al van overtuigd dat de professor iets vreemds doet met spoken en levende doden.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 juli 2004, 11:25 uur
Eehm...horror? :? Eerder een komedie volgens mij. Ik snap natuurlijk wel dat ze in die tijd niet zoveel gewent waren, maar dit heeft echt niks meer met horror te maken. Dat is mede te danken aan die neger die de hele tijd grappig probeerd te doen, maar daar niet zo best in is. Dit heeft 't meer weg van een mystery met een politiek incorrect tintje (de negers in de film zijn of slaven of zombies...en beide worden afgeschilderd als zijnde niet al te intelligent).

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 september 2004, 11:03 uur
Hee buurman!

We zijn het niet met elkaar eens, king of zombies is heel slecht, maar wel erg grappig! Ik heb me er goed mee vermaakt!

» Laagste prijs voor deze film op DVD

King of the Zombies (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

King of the Zombies (€ 6,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

King of the Zombies (€ 7,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 april 2005, 11:32 uur
Biosguru schreef:
Hee buurman!
We zijn het niet met elkaar eens...

goh... ;)

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2006, 16:23 uur
Ondanks de houtigere manier van acteren en de nogal rolbevestigende karakters is dit een erg leuke mix van comedy en horror!