134.870 gebruikers | 85.640 films | 31.031 regisseurs | 3.506.734 berichten | 4.927.661 stemmen

locatie: Films » Double Jeopardy (1999) » Info

Thriller
105 minuten

geregisseerd door Bruce Beresford
met Ashley Judd, Tommy Lee Jones en Bruce Greenwood

Libby wordt schuldig bevonden van de schijnbare moord op haar man Nick. Als ze na zes jaar gevangenis voorwaardelijk vrijkomt, gaat ze op zoek naar haar zoontje met behulp van reclasseringsbeambte Travis Lehman, en komt ze ook achter de waarheid met betrekking tot haar man.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2010, 22:42 uur
Spannende film met een leuk verhaal.
Goed acteerwerk.
Verders af en toe wat traagjes.

3,5 ster

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 april 2010, 1:00 uur
Of ben ik minder kritisch òf ik ben minder veeleisend dan de gemiddelde filmkijker, ik ben het in ieder geval niet met het gemiddeld aantal sterren voor deze film eens!

De film was inderdaad spannend van begin tot eind en heeft me mede daarom, totaal niet verveeld! :D

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Double Jeopardy (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Double Jeopardy (€ 7,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Double Jeopardy (€ 7,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 april 2010, 1:03 uur
Ashley Judd wordt gewoon erg onderschat heb ik het idee op MM.
Ook bij beste actrice topics etc. staat ze er zelden bij. Ik zie haar in ieder geval ook graag acteren. Helemaal in dit soort rollen voelt ze zich als een vis in het water.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 april 2010, 13:51 uur
Ik vond het best een redelijke film, maar ik heb me nu toch wel heel erg zitten storen aan de onwaarschijnlijkheden en plotholes. Puntje eraf.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 april 2010, 18:00 uur
Hoewel ik deze film jaren geleden ook al eens heb gezien, heb ik me geen moment zitten vervelen en ik vond hem nog steeds spannend.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 april 2010, 19:39 uur
Een gewoon goede film maar wat is het toch altijd weer jammer van die reklame als ik voor mezelf spreek je went er nooit aan.
ben van mening dat zulk soort films in zijn geheel uitgezonden dient te worden. :(

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 april 2010, 23:56 uur
aspro schreef:

Voor mij één van de redenen om films via de pc te kijken! ;)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 april 2010, 9:59 uur
Opzicht best een goede film. Sterk acteerwerk, en best wel spannende scenes. Hier en daar zakt de film misschien een beetje in, maar over het algemeen was het wel erg vermakelijk.

cr_ix
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 april 2010, 15:03 uur
Die muziek die gespeeld wordt door de band op dat begravenis terrein is vet! Kan het echter nergens vinden :(.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2011, 19:43 uur
Wat is dit een goede Thriller zeg, wow echt te gek, deze moet je kijken
Tommy lee jones doet het aardig in deze film maar Ashley Judd steelt de show, wat een leuke vrouw is dat zeg.

een spannende en vlotte film, geweldig.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2011, 11:42 uur
Leuke, spannende thriller met een vlot verhaal. Mooie locaties en met twee geweldige acteurs in de hoofdrollen.

New Orleans heeft altijd een mooie broeierige sfeer wat een perfecte setting is voor een thriller. Iets wat we onlangs nog zagen in de film Port of Call: New Orleans met Nicolas Cage.

Ashley Judd ziet er niet alleen erg mooi uit maar kan ook nog eens geweldig acteren wat ze in deze film laat zien.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 april 2011, 17:28 uur
Gisteren deze film op tv gezien. Heb me goed vermaakt twee uurtjes lang. Het plot is mooi en het acteer- en camerawerk is goed. Het verhaal mist zo nu en dan nog wel eens een deel, enkele onderdelen hadden iets beter uitgelicht mogen worden. Ik geef deze film een 3,5. Gewoon omdat het een leuk verhaal is en de film lekker wegkijkt.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2011, 22:16 uur
Echt een leuke film, zeker niet alleen een thriller, bij tijd en wijle ook grappig

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 november 2011, 21:39 uur
De film is leuk om te bekijken, maar is soms wat voorspelbaar.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2012, 7:01 uur
Erg ondergewaardeerde film, vond hem spannend en een goed verhaal. 4 sterren voor mij