The Wasp Woman (1995)

geregisseerd door
Jim Wynorskimet
Jennifer Rubin,
Daniel J. Travanti en
Doug WertEx-topmodel Janice is zo geobsedeerd door schoonheid dat ze niets liever wil dan jong blijven. Een experimenteel verjongingsmiddel van wespengif heeft echter een nare bijwerking.
1,0
[permalink] geplaatst op 6 april 2005, 1:58 uurEen soort van The Fly maar dan door debielen gemaakt. Belachelijk script al waren de acteurs niet eens zo slecht. Soms ook erg grappig, elke keer als de hoofdpersoon in de wesp veranderd lag ik dubbel. Die geluiden die ze maakt ook, een krolse poes is er niets bij

. Halvewege was het geld trouwens op of zo want vanaf dat moment wordt alles op een belachelijke manier buiten beeld gehouden.
[permalink] geplaatst op 6 april 2005, 9:00 uurIk zag het eerste half uurtje. Slecht misschien. maar ook wel weer cool.
[permalink] geplaatst op 6 april 2005, 9:10 uurRemake trouwens van de originele Corman versie?
2,0
[permalink] geplaatst op 6 april 2005, 10:14 uurEcht een verschrikkelijk slechte film, maar daarom ook wel weer leuk. Het transformeren in een wesp was echt belazerd gedaan voor een jaren negentig film, maar goed. Die enorme wesp in een stoeipakje was in ieder geval geweldig! Toch maar twee sterren voor het amusementsgehalte.
1,0
[permalink] geplaatst op 6 april 2005, 11:02 uurDat die wesp een decolete had was dan wel weer grappig

1,5
[permalink] geplaatst op 26 juni 2010, 17:50 uurQua transformatie van het vrouwtje is ie wel wat beter dan het oude origineel. Voor de rest niet meer dan dat eigenlijk. Maar het acteerwerk is verrassend. Niet eens zo slecht maar toch geef ik maar een 1,5.