No One Can Hear You (2001)

46 stemmen | gemiddelde 2,47

Thriller90 minuten
geregisseerd door
John Laingmet
Kelly McGillis,
Jaime Passier-Armstrong en
Barry CorbinEen vreedzaam dorpje wordt opgeschrikt door de brute moord op een familie. Radiojournaliste Trish, die de slachtoffers kende, heeft weinig vertrouwen in de lokale sheriff en gaat zelf op onderzoek uit. De sheriff denkt in een verdronken zwerver de moordenaar gevonden te hebben, totdat er nog een familie wordt vermoord.
2,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2004, 20:35 uurClichématige psychologische thriller met matig acteerwerk, maar toch vrij goed bekijkbaar wanneer je geen al te hoge verwachtingen hebt. **
Thrillerfanaat
[permalink] geplaatst op 22 mei 2005, 1:59 uurZeer voorspelbaar en matig geacteerd maar met niet al te hoge verwachtingen best aardig. 2,5 ster
2,0
[permalink] geplaatst op 19 mei 2007, 7:30 uurperfect uitkijkbaar ondanks de minpuntjes die hierboven al staan ... 2
4,5
[permalink] geplaatst op 19 mei 2007, 23:09 uurVond ik best wel een mooie film.
Goede acteerprestaties, mooie inhoud, goede uitwerking naar de ontknoping toe, prachtig bedacht,...
Heel mooie thriller met veel schrikmomenten.
---------->4,5*
0,5
[permalink] geplaatst op 20 mei 2007, 12:32 uurzeer slechte film. Een echte clichéfilm. Je weet al van 5 minuten voordien wat er gaat gebeuren. Zeer slechte acteurs. Ik weet zelfs niet waar ze zo een slechte acteurs van gehaald hebben maarja. Ook veel fouten bv. op het einde het ene beeld bliksemt het en het volgende beeld wandelt de politieman naar buiten en is het klaarlichte dag. deze film kreeg van mij 0.5*
4,5
[permalink] geplaatst op 29 juni 2007, 16:48 uurBest mooi film.
Aardig spannend, en een verassend eind.
Op het allerlaatste stukje bij die brievenbus was beetje vaag.
maar verder goeie film
Waardering: 4,5
3,0
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2007, 9:02 uurRedelijke film. Had er eigenlijk veel minder van verwacht. Spannende stukjes en leuk verhaal. 3.0*
1,5
[permalink] geplaatst op 27 september 2007, 20:19 uurBagger! Hoop dingen kloppen niet, en het acteren is ook niet best.
Maak er een vervolg op, en slacht dat hele zooitje opnieuw af, maar dan wel zo dat we ze nooit meer terug zien.
3,0
[permalink] geplaatst op 24 december 2007, 15:16 uurIk heb deze film wel gezien, een paar maanden geleden.
Maar kan er nu echt weinig van herrineren.
De achterkant heb ik zojuist ff bekeken en oja die ene gozer kwam me bekend voor.
Ik geef dus daarom geen stem.
Als ik m weer gezien heb zal ik een stem geven!
3,0
[permalink] geplaatst op 21 januari 2008, 13:41 uurHet verhaal was heel goed,het acteerwerk was ook niet al te slecht en ik vond de film niet echt spannend.Buiten dat een redelijk filmpje.
4,0
[permalink] geplaatst op 11 maart 2008, 16:51 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenGoede film, goed verhaal.
Wie kan mij het eind uitleggen?! Bij die brievenbus. Betekent dit dat er nog een moordenaar is?
[permalink] geplaatst op 28 juni 2008, 10:03 uurder meister schreef:
Dat jij geen helderziende bent geworden.