Bells Are Ringing (1960)

geregisseerd door
Vincente Minnellimet
Dean Martin,
Judy Holliday en
Fred ClarkEllen Peterson (Judy Holliday)is een telefoniste in Brooklyn, die probeert de levens van haar cliënten te verbeteren door informatie door te spelen naar andere cliënten. Ze wordt verliefd op de stem van één van haar cliënten Frank Moss (Dean Martin)en ze is vastbesloten hem te ontmoeten. Het enige probleem is dat zij door de telefoon net doet of zij een oude vrouw is, en dat hij haar mom noemt.
4,5
[permalink] geplaatst op 29 april 2003, 13:02 uurGeweldige prestaties van Dean Martin en Judy Holliday, erg leuke liedjes zoals "Just in time" een geinig verhaal, soms wat slecht geacteerd door de bijrollen.
Geregelt op TCM te bewonderen!
3,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2006, 11:28 uurDe eerste film van Judy Holliday die ik heb gezien, blijkt tevens haar laatste te zijn geweest. Bijzonder treurig dat deze getalenteerde actrice in 1965 is gestorven aan borstkanker.
Bells Are Ringing is erg leuk. Behalve het hierboven omschreven plot, bevat het verhaal meerdere zijsporen, die tegen het einde van de film, allemaal min of meer bij elkaar komen. Gezien de tijdsduur is het best een lange zit, maar vervelend wordt het niet.
Judy Holliday is aangenamer om naar kijken dan bijv. Doris Day in soortgelijke rollen en Dean Martin is gewoon goed!