134.867 gebruikers | 85.640 films | 31.032 regisseurs | 3.506.612 berichten | 4.927.479 stemmen

locatie: Films » Man on Fire (1987) » Info

Drama / Thriller
92 minuten

geregisseerd door Elie Chouraqui
met Scott Glenn, Joe Pesci en Danny Aiello

Een voormalig CIA-agent wordt ingehuurd als lijfwacht van een rijk Italiaans echtpaar en hun twaalfjarige kind. Als het kind wordt ontvoerd moet de lijfwacht al zijn kennis aanwenden om de vermiste tiener te redden.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juni 2004, 3:54 uur
Lange tijd leek het de goede kant op te gaan met deze film maar jammer genoeg zakte het na een tijdje toch in. Visueel is het allemaal wel in orde, vooral de vieze straten zijn goed in beeld gebracht, lekker donker en sfeervol. Ook het acteerwerk kan er wel mee door, Glenn bijvoorbeeld doet het wel aardig en Pesci doet gewoon zijn ding, een beetje de gevaarlijke lolbroek uithangen, dat kan hij het best.

En dan de uitwerking van het verhaal, dat had overduidelijk veel beter gekund. De jacht van Greasy op de schuldigen begon na een tijdje saai en eentonig te worden, ik miste creativiteit.

Ik kom uit op een voldoende, meer niet.

** ½

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 april 2005, 23:15 uur
Diesel schreef:
Toch apart dat ze dat in de remake ook precies zo gelaten hebben.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Man on Fire (€ 14,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Man on Fire (€ 14,99)
gratis verzending

Man On Fire (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2005, 11:50 uur
Deze film moet niet onder doen voor de versie van 2004. Ik vond deze film ook niet slecht, een goede vertolking van Scott Glenn en het kind in de film Jade Malle mag er ook zijn. Een 3,5 verdien deze film zeker

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juli 2011, 16:39 uur
weet iemand waar deze op dvd te vinden is?